Philips

„Együtt jobbá tehetjük a világot!”

A Philips világszerte azon dolgozik, hogy szebbé tegye mások mindennapjait. Meggyőződésük azonban, hogy a vásárlókkal összefogva többet tehetnek.
A hollandiai központú Royal Philips egy sokrétű technológiai vállalat, amely elsősorban az emberek életminőségének javítására törekszik az egészségügy, az életstílus és a világítástechnológia terén megvalósított jelentőségteljes innovációkkal.

A cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új világítási alkalmazások területén, továbbá a férfiborotválkozás és szőrtelenítés és a szájápolás terén.

Nézz körül náluk!

A Philips mesés környezetet teremt

Ki ne szeretne csodálatos környezetet teremteni picinyei számára? Egy olyan szobát, ahol alhatnak, a szüleikhez bújhatnak és játszhatnak életük első éveiben, mielőtt a szoba átalakulna egy kalandokkal teli hellyé, ahol tanulhatnak, kísérletezhetnek és együtt lehetnek a barátaikkal.

A Philips törekvése, hogy innovációik segítségével a világot egészségesebbé és fenntarthatóbbá tegye. Céluk, hogy 2025-re 3 milliárd ember életét tegye jobbá. Ezt a célt az EcoVision program segítségével valósítja meg.