Viszonteladóknak

Viszonteladóinknak

A LED technológia egyre elterjedtebb napjainkban, aminek köszönhetően napról napra ismertebb és keresettebb a vevők körében. A LED ugyanis nem csupán mutatós megoldást nyújt, de energiatakarékos, pénztárcakímélő és környezettudatos is. Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát.

Küldetésünk

Szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Viszonteladóink számára biztosítjuk:

  • az ügyfelek tökéletes elégedettségét
  • a tökéletes informáltságot
  • konzultációt technikai kérdések esetén.

Termékpalettánkon a legváltozatosabb megoldásokkal találkozhat. Kínálatunk részét képezik a világ legnagyobb gyártóinak termékei otthoni használattól az ipari felhasználásig. Célunk olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Válogasson webshopunk kínálatából és rendeljen egyedi kondícióknak megfelelően! Támogassa Ön is a környezetet a LED technológia terjesztésével! Kérjen termékmintát legújabb LED-es megoldásainkból, tesztelje a termékeket és tudjon meg róluk minél többet. Oldalunkon folyamatos akciók, kedvezmények és egyedi ajánlatok várják Önt. A garantáltan kiváló minőségű termékeinkkel törekszünk arra, hogy minden viszonteladónk és azok vásárlói elégedettek legyenek. Amennyiben szeretne Ön is csatlakozni viszonteladói partnereink közé, keressen bennünket bizalommal!

Legyen a partnerünk

Kínálatunk részét képezik a világ legnagyobb gyártóinak termékei otthoni használattól az ipari felhasználásig. Válogasson webshopunk kínálatából és rendeljen egyedi kondícióknak megfelelően! 

Viszonteladónk felé a legszélesebb körű igények kiszolgálására törekszünk, így az Ön vevői pontosan azt kapják majd, amire szükségük van. Fontos számunkra, hogy vevői mindig bizalommal fordulhassanak Önhöz, hogy kielégítő válaszokat kapjanak.