Ledlenser

„A Nap fénye több mint nyolc perc alatt ér el hozzánk. Mi egyetlen gombnyomással váltjuk ki ezt az időt.”

LedlenserA Ledlenser név több mint 1500 munkatársat jelent a Németországban, Olaszországban, Japánban, Kínában és Svájcban működő telephelyeiken. A világ legeldugottabb, legsötétebb szegletébe is elviszik a fényt. A LED-es zseb- és fejlámpák nemzetközi piacának egyik vezető gyártójaként ezt tekintik legfőbb küldetésüknek. Vannak, akik szerint már most is a világ legjobb lámpáit készítik. A Ledlenser viszont hisz abban, hogy még számos lehetőség vár rájuk ezen az úton, hiszen a legutóbbi jó ötletnél is mindig születik még jobb, és a legjobb minőséget is túl lehet szárnyalni. Már száznál is több újításukból született bejegyzett szabadalom – és ez még csak a kezdet.

Számukra a legfőbb érték és cél vásárlóik lelkesedése. Arra törekednek, hogy az általuk képviselt minőség, termékeik és szolgáltatásaik egyaránt kivívják vevőik csodálatát. Ennek a legjobb módja, ha munkatársaik számára is támogató légkört teremtenek. Kölcsönösen motiválják egymást, és elősegítik dolgozóik fejlődését, hogy kihozhassák magukból a maximumot.

Környezetükkel és embertársaikkal szemben egyaránt a felelősségtudat és a megbízhatóság jellemzi minden tevékenységüket. A gyártás során törekednek a fenntartható, környezettudatos működésre. Lámpáikat hosszú élettartamra tervezik, és lehetőséget biztosítanak az elromlott alkatrészek cseréjére, ezzel is elősegítve az erőforrások gazdaságos felhasználást az emberekkel szembeni felelősségtudatuk többek között szolgáti lakások építésében és társadalmi szerepvállalásukban nyilvánul meg.

Nézz körül náluk!

Ledlenser

Számukra a legfőbb érték és cél vásárlóik lelkesedése. Arra törekednek, hogy az általuk képviselt minőség, termékeik és szolgáltatásaik egyaránt kivívják vevőik csodálatát. 

Nézze meg Ledlenser led zseblámpáinkat!

Megnézem