Favour

Szenvedélyük a lámpák tervezése

A FAVOUR folyamatosan a tökéletességre törekszik azzal, hogy próbálja megtalálni az egyensúlyt a forma, a tulajdonságok és a funkciók között úgy, hogy közben a legjobb felhasználói élményt nyújtsa termékeivel. 

FavourLight

Saját tulajdonú gyártási bázis

A hong kongi székhelyű cég saját tulajdonú gyártási bázissal rendelkezik Dong 

Guanban (Kína). Ez az egyedüli tulajdonjog biztosítja a gyártási folyamatok átfogó levezénylését és a teljes mértékű ellenőrzést. A 420.000 négyzetméteres gyártelep termelési és munkás lakónegyedre oszlik, ahol 1500 dolgozó, havonta átlagosan 600.000 db Favour terméket gyárt. Ez a kivételes termelékenység a csúcsminőségű gépeknek és egyéb létesítményeknek köszönhető.

A ’steril szoba’ az egyik ezen létesítmények közül, ahol ahhoz, hogy a pormentes állapotot fenntartsák, az előtérben egy légzuhany fújja le a belépőről a kintről érkező szennyező anyagokat. Ezen kívül, bárki, aki belép, védőruhát kell, hogy viseljen. Ezek az előírások biztosítják a hibátlan fényvisszaverők és kollimátorok előállításához nélkülözhetetlen kifogástalan környezetet.

Egy másik ilyen létesítmény - amelyre méltán lehet büszke a gyár - a saját belső vizsgálati laboratórium, ahol a finoman szabályozott környezetet a folyamatosan 21 ± 2°C-os hőmérséklettel, és a 45 %RH ± 5 %RH relatív páratartalommal biztosítják. A számos különböző teljesítmény- és megbízhatósági tesztek közül 6 ANSI FL1 tesztet végeznek itt, hogy a termékminőséget a nemzetközileg elismert pontszámokkal támasszák alá. Az évek során jelentős beruházások történtek az üzem korszerűsítésére és az ISO: 9001 minőségirányítási rendszer bevezetésére.

Nézz kürül náluk!

A technológia együtt a szakértelemmel

A Favour szakértőinek több évtizedes szakmabeli tudását kiegészíti lelkesedésük azon technológiák megszerzésében, amelyek az elektronika és világítástechnika know-how fejlődése során lehetővé teszi az egyre jobb és jobb világítási megoldásokat.

Mert a megvilágosodott ötletek csak ábrándos gondolatok maradnának a megvalósítás lehetősége nélkül. A FAVOURLIGHT rendelkezik a képességgel, hogy ezeket az ötleteket brillián termékekben valósítsa meg.