Őszi szabadság

Október végére az ősz már megmutatja igazi arcát. Ez az évszak a hétvégi kirándulások, túrázások ideje. Észak-Magyarország ideális helyszíne a túrázni vágyóknak; a Bükk, a Mátra és a Nógrádi-dombság őszi szépségében pompázik. Gyermekekkel is felkereshető kirándulóhely többek közt Lillafüred, amely ősszel mutatja legszebb arcát. Ha a Bükk másik oldala úticélunk, érdemes elmenni Szilvásváradra, ahol kisvasúttal is utazhatunk és ez kiváló szórakozás gyereknek és felnőttnek egyaránt.

Ősszel már korán sötétedik és a Philips 2in1 projektoros zseblámpáival még emlékezetesebbé tehetjük a kirándulást gyermekeink számra. Kedvenc mesehőseikkel együtt fedezhetik fel a sötétedő természetet és egyszerű módon válthatnak elemlámpa funkcióra, amikor arra van szükség. Válassz Star Wars, Verdák vagy Repcsik kedvencet kisfiadnak, Jégvarázs, Hercegnők vagy Szenilla kedvencet kislányodnak! 

oszi-szabadsag_philips

Megnézem a kínálatot

Persze a csapat vezetőjének is jól jön majd egy olyan fejlámpa, amit nem csak kirándulásokon használhat. Ezermester apukáknak, de horgászoknak, barlangászoknak és vadászoknak egyaránt jól használható a Favour ütés- és vízlálló fény- és mozgásérzékelős fejlámpája. Az érzékelő funkció lehetővé teszi a be- és kikapcsolást, illetve a fényerőszabályozást anélkül, hogy akár piszkos kézzel kellene hozzányúlni.Favour-H0817-mozgaserzekelos-fejlampa-feny-es-mozgaserzekelo

Megnézem a kínálatot

 A teljesítménytúrák kedvelőinek érdekes lehet az év hátralévő részére várható programlista.