Milyen tölthető, akkus fejlámpát válasszunk?

led | led fejlámpa | akkumulátor | tölthető fejlámpa | Fenix | Ledlenser | csepp- és ütésálló | Favour

Létezik olyan, hogy jó minőségű, hatékony, tölthető akkus fejlámpa? Utánajárunk mai cikkünkben.

Mire használunk fejlámpát?

Favour H0917 tölthető led fejlámpaSzámos olyan tevékenység adódhat, amikor elengedhetetlen a fejlámpa használata. Általában az olyan tevékenységekre gondolunk, amikor mindkét kezünkre szükségünk van a munkavégzéshez. Ilyen lehet többek között a vadászat, az éjszakai halászat, horgászat, az eltűnt személyek keresése, valamint a barlangászat is, hogy csak a legismertebbeket említsük. Ezek mindegyike hozhat olyan szituációt, amikor elengedhetetlen, hogy minkét kezünk szabad legyen.

Gondoljunk csak bele, mennyivel könnyebb kihúzni a halat, ha mindent két kézzel tehetjük, vagy pedig a barlangokban, ahol a mászáshoz, ereszkedéshez mindenképp szükség van mindkét kezünkre. Miért fontos, hogy tölthető legyen? Első sorban, ha az akkumulátora USB-ről tölthető, akkor nincs a világon semmi probléma, mivel azt manapság már bárhol elérhetjük. Arról nem is beszélve, hogy így nem kell magunkkal cipelnünk csere elemeket vagy akkumulátorokat.

Milyen tölthető, akkus fejlámpát érdemes választani?

Fenix HL26RY tölthető led fejlámpaA Favour H0717R tölthető fejlámpa az egyik közkedvelt termékünk, ami bár nem tölthető USB-ről, de ettől függetlenül tölthető és cserélhető akkumulátorral rendelkezik. A nagy fényerejének köszönheti, hogy keresett azon vásárlóink körében, akik strapabíró és erőteljes lámpát szeretnének. Mivel csepp- és ütésálló, ezért nagy hatékonysággal alkalmazható barlangokban, de akár vadászat során is. Az XM-L2 Cree fehér LED akár 1000 lumen fényáram kibocsátását teszi lehetővé, a texturált reflektor 230 m-es látótávolságot biztosít számunkra. 3 üzemmódot váltogathatunk a 3 fényerőszinttel, így könnyedén megtaláljuk az éppen szükséges módot. Az akkumulátor kapacitását ellenőrizhetjük a rendelkezésünkre álló LED panelen, így nem érhet készületlenül, ha véletlenül lemerülne. A sisakhoz való rögzítése egyszerű, a hozzá tartozó klipszekkel könnyedén boldogulunk vele.

A Fenix HL26RB tölthető LED fejlámpa kicsi, könnyű, de mégis teljesen egyben van. Ütés-, víz-, és porálló, így roppant kedvelt a szabadban való alkalmazása, valamint az építkezéseken is nagy hasznát vehetik. Ez a lámpa hét üzemmóddal rendelkezik, melyek közül az egyik az S.O.S jelzés. A fényereje nem akkora, mint az előző esetében, de ettől függetlenül, a méretéhez viszonyítva is több, mint meggyőző. Fényvisszaverő fejpántjával könnyedén rögzíthető, mivel egyben csúszásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. A HL26RB USB-vel tölthető, így remek szolgálatot tehet minden területen.

Ledlenser H3.2 led fejlámpaVégül pedig, nem mehetünk el szó nélkül a Ledlenser H14R.2 tölthető LED fejlámpa mellett sem, mivel ez az innovatív lámpa vetekszik Aladdin csodalámpájával, noha nem lakik benne dzsinn. Ellenben 850 lumen igen, aminek köszönhetően egy igen erős és sokoldalú, tölthető akkus fejlámpát kapunk. Ez a lámpa 5 világítási üzemmóddal, 2 energiamóddal és 3 fényprogrammal rendelkezik, amik között könnyedén válthatunk a többfunkciós kapcsoló segítségével. Fokozat és fókusz nélkül is billenthető, valamint könnyedén övre szerelhető. Több kapcsolóval rendelkezik, valamint egy mikrokontrollerrel is irányítható.

A fenti lámpák jó tulajdonságait a végtelenségig sorolhatnánk, de ha speciális kérdése lenne, amire nem talál választ a leírásban, keresse bizalommal munkatársainkat!

MINŐSÉGI LED FEJLÁMPÁK

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.