Ledlenser H14R.2 tölthető led fejlámpa

akciós

3

Cikkszám: H14R-2-7299-R

Az innovatív Ledlenser H14R.2 tölthető led fejlámpa megdöbbentő fényerővel és átgondolt felhasználási koncepcióval rendelkezik.

  • innovatív többfunkciós kapcsoló
  • 5 féle világítási funkció
  • fókuszálható és billenthető
  • övre akasztható
  • hosszabbító kábel
  • 2 energiamód

1-5 nap

5 év garancia

Ár: 53 490 Ft

Akciós ár: 49 987 Ft 7 %

További paraméterek

  • LED típusa: Xtreme Power LED
  • Elem típusa: Li-ion akku
  • Súly: 570 g

Ledlenser H14R.2 tölthető led fejlámpa - Bővebben

Az innovatív Ledlenser H14R.2 tölthető led fejlámpa megdöbbentő fényerővel és átgondolt felhasználási koncepcióval rendelkezik. A teljesítmény és a hajlékonyság elsőrendű kívánalom volt ennek az innovatív mesterműnek a fejlesztésénél. A hátoldalon lévő innovatív többfunkciós kapcsolóval az 5 féle világítási funkció kényelmesen kezelhető. Fokozat nélkül fókuszálható és billenthető. Az intelligens rögzítésnek köszönhetően a lámpafejet le lehet oldani a homlokpántról, és az övön hordani. A mikrokontroller vezérlésű Smart Light technológia több világítási programot kínál, különböző funkciókkal, úgy, hogy minden helyzetben a megfelelő fény álljon rendelkezésre. Hosszabbító kábellel, a lámpa és az elemtartó doboz távolságának 1 m-rel való csökkentésére. Erősségek: 2 energiamód (üzemidőre optimalizálva, állandó áramú szabályozás) 3 fényprogram (könnyű, professzionális, védelem) 5 világítási mód (Boost, Power, Low Power, Dimm, Defence Strobe) Advanced Focus System (AFS) Smart Light technológia (SLT) Reflektorlencse Homlokoldali kapcsoló és többfunkciós kapcsoló az elemtartón Csekély elemkapacitásnál a LED villog Bekapcsolás reteszelés Széles sugárzási szög Felhasználóbarát fényelosztás A mikrokontroller vezérlésű lámpa és elemtartó rekesz levehető, és pl. az övön vagy a sisakon hordható. 90°-kal billenthető lámpafej Beállítható fejpánt Fröccsenő víz ellen védett, IPX4 Akkubox USB csatlakozóval Elemekkel is működtethető Hátsó fény villogás funkcióval, vagy tartós fénnyel Töltésjelző

minőségi led fejlámpák

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.