led fejlámpa

Látni és látszani

LED-es lámpa biciklire

2019.04.10

Aki közlekedik az utakon, az észrevehette, hogy a jó időnek hála, egyre több biciklis vesz részt a közúti forgalomban. Ilyenkor pedig nem árt, ha kerékpározás közben láttatjuk is magunkat, egy biciklire való LED-es lámpa segítségével.
Fejlámpa

Milyen tölthető, akkus fejlámpát válasszunk?

2019.01.15

Létezik olyan, hogy jó minőségű, hatékony, tölthető akkus fejlámpa? Utánajárunk mai cikkünkben.
Biztos hasznos a legerősebb fényű zseblámpa?

Biztos hasznos a legerősebb fényű zseblámpa?

2018.09.17

Ha megismerjük a világ eddigi legerősebb fényű zseblámpáját, rájövünk, hogy elég nekünk egy egyszerűen erős fényű zseblámpa is.
Akkumulátoros LED fejlámpa

Akkumulátoros LED fejlámpa

2018.09.17

Számos esetet ismerünk, mikor hasznos lehet egy akkumulátoros LED fejlámpa, nem is kell messzire menni egy épp aktuálisért.
Jó minőségű kempinglámpa

Jó minőségű kempinglámpa

2018.06.22

Minden természetkedvelő tudja, hogy kempingezésnél nem csak a szabadban töltött órák, hanem az életre szóló élmények száma is gyarapszik. Mire figyeljünk, ha kempingezni indulunk?
Milyen fejlámpát vegyek?

Milyen fejlámpát vegyek?

2018.07.13

Aki fejlámpa vásárlásra adja a fejét, annak tisztában kell lennie azzal, hogy még két, azonos gyártó fejlámpája között is óriási különbségek lehetnek. Megpróbáljuk összefoglalni, hogy milyen tevékenységhez mi az optimális.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.