light stax

Éjjeli fény babaszobába

Éjjeli fény babaszobába

2019.03.28

Kell vagy nem kell éjszakai fény a babaszobába? Megoszlanak a vélemények, ezért utánajártunk, hogy mi lehet a jó megoldás.
Gyerekszoba világítás

Miért fontos a megfelelő világítás a gyerekszobába?

2019.02.21

A gyerekszobai világítás kérdésköre rendkívül sokaknak okoz fejtörést. Megmutatjuk, hogyan tervezhetünk hatékony világítást úgy, hogy az egészséges is legyen egyben.
Éjjeli fények

Milyen éjjeli lámpa való a gyerekeknek?

2018.11.13

Minden gyermeknél beköszönt egyszer, hogy fél éjjel, nehogy elvigye valami szörny, vagy kijöjjön az ágy alól a mumus és egyéb rémségek. Mivel győzhetjük le ezeket a félelmeket? Ebben segíthet az éjjeli lámpa a gyerekeknek.
Éjjeli lámpa a nyugodt alváshoz

Gyerek fali- és egyéb éjjeli lámpák a nyugodt alváshoz

2018.10.10

Minden kisgyermekes szülő rémálma, hogy a gyermeke nem mer egyedül aludni a saját szobájában, mert a képzeletét benépesítik a különböző szörnyek, szellemek, mindenféle ijesztő lény.
Falilámpa gyerekszobába

Falilámpa gyerekszobába

2018.10.10

Mi a különbség a fali-, illetve a mennyezeti lámpa között? Melyik miért praktikus a gyerekszobába? Ezt boncolgatjuk mai cikkünkben.
Gyerekszoba éjjeli fény

Gyerekszobába éjjeli fényt

2018.09.25

Pont a minap olvastuk az egyik közösségi oldalon, hogy anyukák egymás közt azon tanakodnak, hogy milyen megoldást találjanak ki, hogy a gyermek ne féljen este kimenni wc-re vagy csak ne féljen a sötétben.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.