Ledlenser

Hegymászáshoz szükséges felszerelés

Milyen a megfelelő, hegymászáshoz szükséges felszerelés?

2019.02.13

Abban vélhetően mindenki egyet ért, hogy a hegymászás egy igen kemény és esetenként veszélyes sport. Éppen ezért ma áttekintjük, hogy mik azok, amikre elengedhetetlenül szükség van hozzá.
Fejlámpa

Milyen tölthető, akkus fejlámpát válasszunk?

2019.01.15

Létezik olyan, hogy jó minőségű, hatékony, tölthető akkus fejlámpa? Utánajárunk mai cikkünkben.
Speciális megoldások

Szivargyújtós LED lámpa

2019.01.14

Mikor és hol hasznos a szivargyújtós LED lámpa használata? Erre keressük a választ, mai cikkünkben.
Olvasói kérdések

Nagy fényerejű elemlámpa

2018.11.06

A napokban érkezett egy olvasói kérdés. Mivel az érdeklődő éjszakai kutatáshoz keresett zseblámpát, segítséget kért, hogy melyik lámpánkat ajánljuk inkább, melyik a kínálatunkban kapható legideálisabb nagy fényerejű elemlámpa.
Biztos hasznos a legerősebb fényű zseblámpa?

Biztos hasznos a legerősebb fényű zseblámpa?

2018.09.17

Ha megismerjük a világ eddigi legerősebb fényű zseblámpáját, rájövünk, hogy elég nekünk egy egyszerűen erős fényű zseblámpa is.
Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

2018.08.22

A KRESZ meghatároz a kerékpárosoknak bizonyos kötelező tartozékokat, amikkel minden esetben rendelkezniük kell, mert, ha nem, akkor az szabálysértési felelősségre vonást von maga után.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.