Favour H0917 tölthető led fejlámpa

akciós

5

Cikkszám: H0917 (UTOLSÓ DARAB!)

A Favour H0917 tölthető led fejlámpa kiváló választás azok számára, akik szélsőséges körülményekhez szoktak, illetve több napos üzemidőre tartanak igényt.

  • por-, csepp- és ütésálló védettség
  • kompakt méret
  • USB-vel tölthető akkumulátor

Nem elérhető

2 év garancia

Ár: 13 805 Ft

Akciós ár: 9 700 Ft 30 %

További paraméterek

  • LED típusa: 1xXP-G2 Cree White LED
  • Elem típusa: 1 x 3.7V 2600 mAh Li-ion
  • Töltési idő: 4h
  • Méret: 32mm x 71mm x 34mm, 38mm x 102mm x 35mm (elemtartó)
  • Súly: 178 g
  • Rendelhető kiegészítők: sisakhoz rögzítőklipsz

Favour H0917 tölthető led fejlámpa - Bővebben

A Favour H0917 tölthető led fejlámpa kiváló választás azok számára, akik szélsőséges körülményekhez szoktak, illetve több napos üzemidőre tartanak igényt. Az XP-G2 Cree fehér LED 500 lumen fényáram kibocsátását adja az erőteljes fényhez, 350 lumen pedig a magas fényhez. Kemény alumínium ház és hátsó lámpa biztosítja a tökéletes látást. Egyszerű, egykapcsolós rendszer és a lámpa elejére illeszthető, a fényt megtörő kupak biztosítja a sima szélessávú fénykibocsátást. A diffúzor lencse használatával a szórt fény mennyisége megnő, így közelebb, de nagyobb felületet tudunk bevilágítani. 2m-ig vízálló, IP6X porvédő védettséggel rendelkezik. Tartozék a micro USB, amelyhez közvetlen csatlakozó található a Favour H-0917 ütésálló ledes fejlámpán. LED kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását és a töltési állapotot, az áramkör védelme pedig megakadályozza, hogy túlmelegedjen vagy túltöltse az akkumulátort. A világítási igényekhez 5 világítási mód szerint igazodik: HIGH, MED & LOW fényerőszintek az általános megvilágításhoz; BOOST mód és 8 Hz villogás vészhelyzet esetén, mindemellett magas fokozaton 10 óra, alacsony fokozaton pedig akár 55 órás üzemidőt biztosít. A cserélhető Li-ion újratölthető akkumulátor lehetővé teszi a tartalék akkumulátor használatát. Opcionálisan rögzítőklipsz rendelhető, hogy a sisakhoz rögzíthessük.

 

minőségi led fejlámpák

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.