Ledlenser H3.2 led fejlámpa

1

Cikkszám: H3-2-500767

A Ledlenser H3.2 led fejlámpa annyira könnyű, hogy viselés közben alig érezhető. A három AAA elemnek köszönhetően sokáig kitart és a környezetet optimálisan megvilágító fénynyalábot állít elő, amely kényelmet és biztonságot nyújt.

  • 90°-ban forgatható fej precíz fénypozícionálással
  • por- és cseppálló (IPX4)
  • front-kapcsoló egykezes gyors használatra fejlesztve

1-5 nap

5 év garancia

Ár: 16 190 Ft

További paraméterek

  • LED típusa: 3xhight end LED
  • Elem típusa: 3xAAA
  • Súly: 133 g

Ledlenser H3.2 led fejlámpa - Bővebben

A Ledlenser H3.2 led fejlámpa dönthetű fejű fejlámpa a korábbi sikerszéria felfrissített változata 120 lumen fényerővel és 100 méteres hatótávval. Modern, nagy teljesítményű led fejlámpa, amely 100 méteres hatótávval és 120 lumen fényerősséggel tökéletes kiegészítő bárki számára. Súlya mindössze 133 gramm, amivel a H sorozat egyik legkényelmesebb modellje. A fényszóró optimalizált teljesítményének köszönhetően egy elem szettel akár 60 órán keresztül is világít, emellett a fény intenzitása az elemtartónál lévő szabályozón keresztül fokozatmentesen dimmelhető, ezáltal minden helyzethez hozzáilleszthető. A H3.2 dönthet fejű fejlámpa olyan felhasználóknak felel meg leginkább, akik nem támasztanak nagy igényeket egy homloklámpával szemben, de a minőséget elvárják. Ez éppen a legjobb osztályú termék a Led Lenserek közül.

minőségi led fejlámpák

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.