Biztos hasznos a legerősebb fényű zseblámpa?

zseblámpa | favour termékek | led fejlámpa | led zseblámpa | tölthető fejlámpa | teszt | Fenix | Ledlenser

Ha megismerjük a világ eddigi legerősebb fényű zseblámpáját, rájövünk, hogy elég nekünk egy egyszerűen erős fényű zseblámpa is.

A legerősebb fényű zseblámpa

A világ legerősebb fényű zseblámpája már inkább haszontalan, mint hasznos, mivel funkcióját tekintve elég messze áll egy hagyományos zseblámpától. Ez a lámpaszörny 10 db, egyenként 100 wattos LED-es izzóból készült, ami, ha átszámoljuk, kilencvenezer, azaz 90.000 lumen fényerőt biztosít. Mivel ennyi fénnyel már magunk sem tudnánk mit kezdeni, ezért nem igazán alkalmas a sima, egyszerűen csak erős fényű elemlámpa helyettesítésére.

Ledlenser F1R tölthető led zseblámpaÉppen ezért, ha reálisan erős zseblámpát keresünk, akkor az 1000 lumenes már igazán kiemelkedő fényerőt biztosít számunkra. Az egyik ilyen nagyteljesítményű lámpánk a Ledlenser F1R tölthető LED zseblámpa, ami számos már bevált dolgot hozott az F1 lámpától. Ilyen például az elektronikus szabályozás, a hőérzékelő, az állóképes végzáró sapka, beépített elgurulás elleni védelem, cserélhető taktikai gyűrű, IPX8 szabvány szerinti vízállóság és természetesen az alkalmazás-optimalizált fényalakzat. De ezeken persze túlmutat, hiszen rendkívül környezetbarát, hála a tölthető akkujának, valamint kiemelkedően nagy fényt biztosít.

A másik ajánlott termékünk a Fenix E35 UE2016 LED zseblámpa, amely hasonlóan praktikus, és nem Fenix E35 Ultimate Editionutolsó sorban a korábbi példához hasonlóan szintén 1000 lumen fényerőt bocsát ki. A Fenix E35 Ultimate Edition rendelkezik egy kettős oldalsó kapcsolóval, aminek köszönhetően nagyon könnyű a működtetése, ezért nagyon szeretik vásárlóink. Felépítését tekintve rendelkezik egy úgynevezett lengéscsillapítóval, valamint a lámpa egésze csúszásgátlóval van bevonva. Üzemmódjait tekintve 5 különböző közül választhatunk, valamint villogó fehér fény és SOS jelzés funkcióval is rendelkezik. Ez a zseblámpa képes megjegyezni az utolsó használt fényerőt. Ütés és vízálló, pont, mint a fentiek.

Hol használunk erős fényű zseblámpát?

A kézenfekvő válasz az lenne, hogy ahol sötét van, de azért van különbség az egyes szituációk és helyszínek között. Például barlangászok vagy éjszakai túrázók jó barátja lehet egy nagy teljesítményű zseblámpa. Ugyanígy használhatunk megfigyeléshez, vagy eltűnt személyek éjszakai kutatásához is ilyen, vagy ehhez hasonló teljesítményű lámpákat. Ez azért fontos ezeknél az eseteknél, mert lényeges, hogy minél nagyobb távon és minél jobban lássunk, hiszen itt a sikerességen emberélet múlhat.

Favour H0717R tölthető SOS-villogós led fejlámpaBizonyos esetekben mindkét kezünkre szükség lehet, miközben a megfelelő világítás is elengedhetetlen. Ilyen esetekben célszerű nagy teljesítményű fejlámpát használni. Ezek közül a legnépszerűbb termékünk a Favour H0717 tölthető led fejlámpa, amely két színben is kapható. Amellett, hogy ütés és vízálló, 3 fényerőszinttel és 3 villogó üzemmóddal rendelkezik. LED kijelzőn láthatjuk az akkumulátor aktuális állapotát és töltöttségi szintjét, valamint micro USB-vel tölthető. Az általunk támogatott magyar Green Riders kerékpárcsapat tagjai komoly tesztelésnek vetették alá a fejlámpát: „Egy hónapos tesztvélemény: Kiváló minőség, magas szintű kényelem, biztos működés. Ez a lámpa kell nekem!!!”
Ha segítségre van szüksége a választáshoz, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére!

Nagy teljesítményű LED zseblámpák

LED zseblámpáink egytől egyik minőségi termékek, amelyek között még a legkisebb fényáramú is a megfelelő minőségben segíti használóját. LED zseblámpáink jellemzően csepp- és ütésállók, USB-vel tölthetők és hosszú üzemidőt bírnak.

A különböző LED fényforrások minőségiek: Cree White LED, LG White LED, Luxeon TX White LED, Nichia Cool/Warm White LEDs és COB LED Strip. 
Termékeinkre 2-5 év garanciát vállalunk. Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal!