led zseblámpa

Kézi LED lámpák jellemzői

Kézi LED lámpák napjainkban

2019.08.14

Mai cikkünkben a kézi LED lámpák jellemzőit tekintjük át. Napjaink legjobb megoldásai ezen a területen is a LED technológia felhasználásával és annak előnyeit hordozva jelennek meg.
Tölthető zseblámpák

Elem nélküli LED zseblámpa

2019.04.08

Egy hagyományos zseblámpa esetében okozhat gondot, hogy lemerül az elem, és nincs nálunk tartalék. Mit tegyünk, hogy ezt elkerüljük? Létezik elem nélküli LED zseblámpa?
Gyerekszoba éjjeli fény

Gyerekszobába éjjeli fényt

2018.09.25

Pont a minap olvastuk az egyik közösségi oldalon, hogy anyukák egymás közt azon tanakodnak, hogy milyen megoldást találjanak ki, hogy a gyermek ne féljen este kimenni wc-re vagy csak ne féljen a sötétben.
Vakoskodjon a vakond

Nagy teljesítményű elemlámpa vagy LED zseblámpa

2018.09.11

Régen, ha nagy teljesítményű elemlámpát kerestünk, azzal együtt járt, hogy minden valószínűség szerint egy jó nagy és súlyos lámpát kellett magunkkal cipelni mindenhova. Mostanra azonban már egy aprócska lámpával is igen erős fényt varázsolhatunk.
Diavetítő újragondolva

Projektoros éjszakai lámpa

2018.09.17

Nagyon sok kisgyermek csak lámpafénynél hajlandó aludni. Ennek az oka lehet a megszokás, a félelem és még számtalan megmagyarázhatatlan dolog. Erre jelenthet megoldást a projektoros éjszakai lámpa.
Biztos hasznos a legerősebb fényű zseblámpa?

Biztos hasznos a legerősebb fényű zseblámpa?

2018.09.17

Ha megismerjük a világ eddigi legerősebb fényű zseblámpáját, rájövünk, hogy elég nekünk egy egyszerűen erős fényű zseblámpa is.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.