Projektoros éjszakai lámpa

zseblámpa | gyereklámpa | projektoros zseblámpa | led zseblámpa | philips | éjjeli fény | disney

Nagyon sok kisgyermek csak lámpafénynél hajlandó aludni. Ennek az oka lehet a megszokás, a félelem és még számtalan megmagyarázhatatlan dolog. Erre jelenthet megoldást a projektoros éjszakai lámpa.

Télen-nyáron lámpafénynél

Ez a szokás sok szülő fejében felvet egy kis problémát, így a nyár vége felé. Hiszen a nappali hőség után az éjszakai, hűvösebb levegővel próbálnánk meg kicsit mérsékelni a lakásunk melegét. Ez abban az esetben nehezebb vállalkozás, ha a gyermekünk szobájából fény szűrődik ki, hiszen az éjszaka mozgó bogaraknak ez kedvelt célpontja lehet. Tehát vagy megosztjuk a lakásunkat néhány vérszívóval és egyéb jószággal, vagy felszereltetünk szúnyoghálót. Egy harmadik opció lehet egy kisebb fényű projektoros éjszakai lámpa, aminek a fénye meleg, otthonos, és megnyugtató.

Milyen projektoros éjszakai lámpát érdemes választani?

Philips Disney Hercegnők éjjeli lámpa 2in1 LED asztali lámpaEgy igen népszerű termékünk a Philips Disney Hercegnők asztali lámpa, ami dekoratív, de egyben hasznos is. Ez az éjjeli fény biztosan elkápráztatja gyermekét, ahogy a kedvenc mesehőseit lágy fénnyel kivetíti a falra és gyönyörködhet bennük, míg álomba szenderül. Ebből kifolyólag biztosítható, hogy szépet álmodjon, mivel az utolsó pillantásaival is a hőn szeretett mesefigurákat láthatja.

Ha pedig nem csak az elalvás a cél, akkor ez a lámpa arra is tud megoldást, mivel kétféle világítási üzemmóddal rendelkezik, amik között egy kétirányú kapcsoló segítségével tudunk váltani. A két üzemmód segítségével az éjszakai fény funkción túl mesemondásnál vagy játéknál is tökéletes kiegészítő lehet ez az asztali lámpa. Elég behelyeznünk a korongot az erre létrehozott résbe, majd ennek segítségével a plafonra, vagy falra irányítva a projektort, megjelennek a filmből vett jelenetek, amiket a gyermek maga is tud szabályozni. Egy lámpához 3 darab korong tartozik, mindegyiken 8 kép található, így gyermeke 24 képet váltogathat kedvére. Ezek a LED asztali lámpák nagyon sok mesefigurával elérhetőek, mint például Jégvarázs, Szenilla nyomában - és hogy a fiúknak is kedvezzünk - a Verdák, Repcsik, Pókember és a Star Wars hősei is várják, hogy a gyermekekkel együtt újra átéljék a kalandokat.

Philips Disney Verdák 2in1 LED zseblámpaHa pedig ennyi projektoros, Disney rajzfilmes lámpa nem lenne elég, itt vannak a Philips Disney Verdák LED zseblámpái, amik az előzőekhez nagyon hasonlóak, bár ebben az esetben egy egyszerű zseblámpa adja az alapot, ami könnyen illik a kis gyerekkezekbe. Így már magában remek társa lehet, ha éjszaka meg kell látogatni a mosdót, vagy esetleg rosszat álmodna. Ha pedig projektoros lámpaként használnák egy kis bunkerban, akkor a 3 korong egyikét kell becsúsztatni a lámpa tetején kialakított helyre és indulhat is a móka. Ezek a zseblámpák szintén több mesefigura képeivel elérhetők, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

Hamár az éjszakai kóborlásoknál tartunk, ugyanígy roppant hasznos lehet gyermeke számára a Philips Disney Jégvarázs Elsa softpal LED zseblámpa, mivel ez egy ölelnivalóan puha fényforrás. Nappal egy egyszerű plüssfiguraként mindenhova magával viheti a gyermek, éjjel pedig a legnagyobb biztonságot adhatja számára a sötét szobában. Könnyen működtethető, mivel elég, ha csak megdönti a gyermek a figurát és már be is kapcsol. Ha pedig éjjel ráfekszik, akkor sem nyomja meg, hála a puha borításának.

LIGHT STAX - Ideális készlet (DUPLO® kompatibilis)Oldalunkon számos ötletet kínálunk a gyermekszoba éjszakai fényének. A korábbiakban említetteken felül nagy népszerűségnek örvendenek legújabb termékeink a Light Stax 100 % LEGO® és DUPLO® kompatibilis készletek. A gyermek alkotását csak csatlakoztatni kell az okos alaphoz, ami így azonnal felragyog. Bővebb információt blogunkban találnak róla, valamint videót is megtekinthetnek a fenti linken.

HATÁRTALAN KÉPZELET

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.