projektoros zseblámpa

Diavetítő újragondolva

Projektoros éjszakai lámpa

2018.09.17

Nagyon sok kisgyermek csak lámpafénynél hajlandó aludni. Ennek az oka lehet a megszokás, a félelem és még számtalan megmagyarázhatatlan dolog. Erre jelenthet megoldást a projektoros éjszakai lámpa.
Projektoros éjjeli fények

Projektoros vetítő gyerekeknek

2018.09.25

Régen, ha megkérdezték az embert, hogy milyen vetítőt vegyen a gyermeknek, mindenki azonnal rávágta, hogy diavetítőt. Mit mondunk ma?
Ledes éjjeli fény gyerekszobába

Ledes éjszakai fény gyerekszobába

2018.09.17

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.
Éjjeli fény gyerekeknek

Mese és valóság

2018.06.20

Képzeld el, hogy a gyerekek mesevilága valósággá változik! A kislány szép ruhában a szoba közepén forogva énekli: "Legyen hó!", a kisfiú pedig láthatatlan fénykardjával megküzd a sötét Sith-el!
Philips 2in1 led zseblámpák gyerekeknek

Gyerekek örömére

2018.06.20

Családbarát cégként tudjuk, hogy a kisgyerekek mennyi mindent szeretnének. Naponta többször hallhatjuk tőlük: „Anya, ilyet szeretnék!”
Philips gyereklámpák

Őszi szabadság

2018.09.12

Október végére az ősz már megmutatja igazi arcát. Ez az évszak a hétvégi kirándulások, túrázások ideje.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.