Gyerekek örömére

led fényforrás | karácsony | gyereklámpa | projektoros zseblámpa | philips

Családbarát cégként tudjuk, hogy a kisgyerekek mennyi mindent szeretnének. Naponta többször hallhatjuk tőlük: „Anya, ilyet szeretnék!”

Ünnepi alkalmak

Minden korszaknak meg van a maga szépsége és nehézsége. Születésnapok, ünnepnapok közeledtével eleinte egyszerűbb, az évek előrehaladtával azonban egyre nehezebb megfelelő ajándékot vásárolni a gyerekeknek. Vannak tipikus építős játékok, amivel szinte sosem lehet mellé lőni, de tegye a szívére a kezét az a szülő, aki azt mondja, hogy a gyermeke minden nap leveszi a Ninjago-s vagy Arieles megépített csodákat a polcról! Egy idő után az újdonság varázsa ugyanis elmúlik és jön egy újabb, egy még jobb, vagy még jobban vágyott játék.

Praktikus játékok

A Philips 2in1 projektoros zseblámpái különböző témákban kaphatók: kisfiúknak Star Wars, Verdák és Repcsik, kislányoknak Disney Hercegnők, Jégvarázs és Szenilla.  

A Philips 2in1 gyereklámpa a zseblámpát egy varázslatos képkivetítővel kombinálja. A lámpa beépített kétirányú kapcsolója segítségével egyszerűen lehet váltani az elemlámpa és a varázslatos képkivetítő között. Olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. Kialakítása biztonságos a gyermekek számára, súlya 29g és a kiváló minőségű Philips egyedi fejlesztésű LED technológiának köszönhetően azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít és kiemeli a gyermekszoba élénk színeit. A lámpához 3 kerék tartozik, amelyek mindegyik 8 különböző képet tartalmaz. Szintén tartozék a 3 db 1,5V-os LR44 elem is.

KISFIÚKNAK (Kattints a kedvencére!)KISLÁNYOKNAK (Kattints a kedvencére!)
Philips2in1_projektoros_zseblampa_starwars-1Philips 2in1 projektoros zseblámpa-RepcsikPhilips 2in1 projektoros zseblámpa-VerdákPhilips 2in1 projektoros zseblámpa-JegvarázsPhilips 2in1 projektoros zseblámpa-HercegnőkPhilips2in1_projektoros_zseblampa_szenilla-1

Érdekel többi projektoros lámpánk is?

Megnézem

Határtalan képzelet

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.