karácsony

Light Stax építőkockák

Éjszakai lámpa gyerekszobába

2018.07.06

Mint ahogy egy korábbi blogbejegyzésünkben már megfogalmaztuk, nem könnyű éjszakai lámpát választani a gyerekszobába.
Philips 2in1 led zseblámpák gyerekeknek

Gyerekek örömére

2018.06.20

Családbarát cégként tudjuk, hogy a kisgyerekek mennyi mindent szeretnének. Naponta többször hallhatjuk tőlük: „Anya, ilyet szeretnék!”
Ünnepi fénydekorációk

Karácsony ünnepén mindenhol kigyúl a fény

2018.09.25

A karácsony az egyik legszebb ünnepünk, amikor nem csak magunkat, de környezetünket is ünneplőbe öltöztetjük.
Philips gyereklámpák

Őszi szabadság

2018.09.12

Október végére az ősz már megmutatja igazi arcát. Ez az évszak a hétvégi kirándulások, túrázások ideje.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.