Philips Disney Jégvarázs Elsa SoftPal led zseblámpa

akciós

3

Cikkszám: 717680316

A Philips Disney Elsa puha, ölelni való kis társat hordozható irányfényként is lehet használni nappal vagy éjszaka.

  • 2700K színhőmérsékletű
  • IP20 védettség
  • a lámpa megdöntésével lehet működésbe hozni, ki- vagy bekapcsolni
  • a meleg fehér színhőmérséklet otthonos, megnyugtató fényt bocsát ki

Nem elérhető

2 év garancia

Ár: 6 890 Ft

Akciós ár: 5 855 Ft 15 %

További paraméterek

  • Tartozék fényforrás teljesítménye: 0.2 W
  • Elem típusa: 2 db AAA elem
  • Méret: 72mmx62mmx132mm
  • Súly: 101g

Philips Disney Jégvarázs Elsa SoftPal led zseblámpa - Bővebben

A Philips Disney Jégvarázs-Elsa gyerekszobai lámpa olyan környezetet alakít ki a gyermekek számára, amelynek köszönhetően még jobban elmerülhetnek legkedvesebb szórakozásukban, a mókában és a játékban. A gyerekszoba így az a hely lesz, ahol a gyerekek a kedvenc Disney-figurájuk társaságában tanulhatnak, játszhatnak és alhatnak. A lámpa úgy van kialakítva, hogy a gyermekek számára biztonságos legyen. A lámpa, a kiváló minőségű Philips egyedi fejlesztésű led technológiának köszönhetően azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli a gyermekszoba élénk színeit. A hordozható lámpa biztonságosan elkíséri gyermekét a fürdőszobába vagy a szülők hálószobájába vezető éjszakai utakon. Ez a gyermekek számára tervezett zseblámpa tökéletesen illeszkedik a gyermekek kezébe, így azt könnyedén magukkal vihetik bárhová.

Határtalan képzelet

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.