Mozogj szabadon!

led fényforrás | fejlámpa | favour termékek | kirándulás | téli sportok | led fejlámpa

Sokszor fordul elő, hogy olyan helyzetekben szeretnél lámpát használni, amikor szükséged lenne mindkét kezedre? A Favour H-0817 mozgásérzékelős LED-es fejlámpa a gyártó egyik legpraktikusabb modellje, kifejezetten ilyen helyzetekre ajánlott.

Rendkívül praktikus

Különösen akkor, amikor kesztyűben vagy vizes kézzel, esetleg sötétben tapogatódzva kell keresni a fejlámpa kapcsolóját. Ideális társ autószerelés vagy falfúrás esetén, de horgászat, hegymászás, barlangászat során is élvezhetők előnyei annál is inkább, mivel ütés- és cseppálló. A mozgásérzékelő-funkció lehetővé teszi a be- és kikapcsolást anélkül, hogy akár piszkos kézzel hozzányúlnánk, elég hozzá egy kézmozdulat.

Sokféle alkalmazási lehetőség

A FAVOUR fejlámpákat - akárcsak az összes általunk forgalmazott terméket - a kimagasló minőség jellemzi. A Favour H0817 fény- és mozgásérzékelős fejálmpa Luxeon TX White LED akár 300 lumen fényáram kibocsátását adja, a közeli látást pedig további 3 mm-es Nichia White LED-ek biztosítják. A többféle üzemmódok - kézi, fényérzékelő és mozgásérzékelő - automatikusan reagálnak a környezetre és azonnal beállítják a megfelelő fényerőt. Érzékelő üzemmódban a kék/piros LED-kijelző az érzékelő módok készenléti állapotát mutatja: kék a fényérzékelőt, piros pedig a mozgásérzékelőt. Mozgásérzékelő üzemmódban az infravörös érzékelő előtti kézmozdulattal lehet váltani, fényérzékelő üzemmódban pedig a fényerő automatikusan reagál a környezetnek megfelelően. A hátsó elemtartón innovatív és közkedvelt piros fénysugár növeli a biztonságot.

Tartozék a micro USB, amelyhez közvetlen csatlakozó található a Favour H-0817 mozgásérzékelős LED-es fejlámpán. LED kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását és a töltési állapotot, az áramkör védelme pedig megakadályozza, hogy túlmelegedjen vagy túltöltse az akkumulátort.
Speciális tulajdonságok: 15-300 lumen fényáram, 25-3900 cd fényerősség, 10-125 méter látótávolság, 3.5-50 óra üzemidő, 2 méteres ütésállóság, cseppállóság, USB-vel tölthető, töltési idő 1.5 óra, mozgásérzékelő, fényérzékelő, hátsó világítás az elemtartón, 130 g súlyú.

Érdekelnek újdonságaink? Kérd Magazinunkat!

Most kérem