téli sportok

Favour fejlámpa extrém helyzetekre

Sportolj velünk télen is!

2018.04.25

A téli sportok szépsége talán abban rejlik, hogy nem hódolhatsz nekik az év minden napján. Így különösen jó, amikor újra eljön az év azon szakasza, amikor előveheted a szekrény mélyéről a korcsolyát, a sílécet, a snowboard-ot vagy a szánkót.
Mozogj szabadon fejlámpánkkal!

Mozogj szabadon!

2018.09.25

Sokszor fordul elő, hogy olyan helyzetekben szeretnél lámpát használni, amikor szükséged lenne mindkét kezedre? A Favour H-0817 mozgásérzékelős LED-es fejlámpa a gyártó egyik legpraktikusabb modellje, kifejezetten ilyen helyzetekre ajánlott.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.