kirándulás

Favour első- és hátsó LED kerékpárlámpák

Nagy fényerejű kerékpár lámpa

2018.09.12

Aki szeret kerékpározni az tudja, hogy nem csak a sötétebb időszakokban kell kötelező felszerelésként a biciklinkre a jó minőségű világítás.
Akkumulátoros fejlámpa hálózati töltővel

Akkumulátoros fejlámpa hálózati töltővel

2018.09.12

A jó idő eljöttével az embernek kedve támad barkácsolni, horgászni, vadászni, futni, túrázni, mindenféle szabadban történő tevékenységet végezni. Igen ám, de nem feltétlenül van kedvünk abbahagyni azt a sötétség beálltával. Mi is jön ilyenkor? Igen, lámpát gyújtunk. De milyen lámpa az, ami célirányosan oda világít, ahova kell és addig, amíg kell? Cikkünkben ennek jártunk utána.
Favour fejlámpa extrém helyzetekre

Sportolj velünk télen is!

2018.04.25

A téli sportok szépsége talán abban rejlik, hogy nem hódolhatsz nekik az év minden napján. Így különösen jó, amikor újra eljön az év azon szakasza, amikor előveheted a szekrény mélyéről a korcsolyát, a sílécet, a snowboard-ot vagy a szánkót.
Mozogj szabadon fejlámpánkkal!

Mozogj szabadon!

2018.09.25

Sokszor fordul elő, hogy olyan helyzetekben szeretnél lámpát használni, amikor szükséged lenne mindkét kezedre? A Favour H-0817 mozgásérzékelős LED-es fejlámpa a gyártó egyik legpraktikusabb modellje, kifejezetten ilyen helyzetekre ajánlott.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.