Milyen éjjeli lámpa való a gyerekeknek?

zseblámpa | gyereklámpa | led | philips | éjjeli fény | disney | light stax

Minden gyermeknél beköszönt egyszer, hogy fél éjjel, nehogy elvigye valami szörny, vagy kijöjjön az ágy alól a mumus és egyéb rémségek. Mivel győzhetjük le ezeket a félelmeket? Ebben segíthet az éjjeli lámpa a gyerekeknek.

Mikor kell elkezdenünk éjjeli lámpában gondolkodni?

Érdekes, hogy nem minden gyermek egyforma, így arra sem lehet biztos sémát felállítani, hogy kinél mikor következik be ez a korszak. Természetesen akad olyan szerencsés lurkó, akinél ez kimarad, de ez elég ritka. A gyerekek a sötét közeledtével a bizonytalanságot élik meg, hiszen nincs fény, ami segítségével láthatják a szüleiket, vagy akár odatalálhatnak a biztonságot nyújtó karjaikba. De jó hír, hogy ennek nem kötelező így lennie. Szerencsére rendelkezésünkre áll jó néhány megoldás, amivel biztosan elkergethetjük az éjszaka mumusát és nyugodt alvást biztosíthatunk gyermekünknek.

Éjjeli lámpa típusok gyerekeknek

Philips Disney Szenilla softpal led zseblámpa

Egy remek ötlet az éjszakai irányfény, ami nem csinál nagy világosságot, de ahhoz éppen megfelelő, hogy a gyermek tájékozódni tudjon, akár a mosdóba menet, akár a szülői ágyat keresve. Ezeket csak be kell dugni éjszakára a konnektorba, aztán innentől teszi a dolgát, vagyis irányt mutat az éjjel sötétjében.

Ötletes megoldás lehet még a különböző, különféle fényű, akár távirányítós LED szalagok használata is. Ezek segítségével könnyedén megnyugtató, hangulatos fényt varázsolhatunk a szobába. A színek között egy távirányító segítségével válthatunk az esetek jelentős részében, valamint ezzel állíthatjuk a színek intenzitását, üzemmódját is. Kitűnően használható elalváshoz, de akár napközben is tökéletes hangulatvilágítás.

LIGHT STAX - Fantázia készlet (LEGO® kompatibilis)

Amennyiben ezek a megoldások nem a legszimpatikusabbak, vagy esetleg nem tudjuk kivitelezni őket, akkor is számos lehetőség áll a rendelkezésünkre. Az egyik ilyen a Philips Disney Elsa Softpal zseblámpa, ami puha és tökéletes társa lehet a gyermekünknek, mind alváshoz, mind pedig nappal. Könnyedén elfér a kis kezekben, kedvükre hurcolhatják magukkal bárhova, míg éjjel megnyugtató meleg fénye ringatja álomba kis tulajdonosát. Ha pedig éjjel felriad a kicsi, akkor elegendő, ha csak megdönti a Softpal lámpát, az azonnal bekapcsol.

Egy másik kitűnő lehetőség a LEGO kompatibilis Light Stax Alapkészlet, ami egyedülálló a maga nemében, hiszen darabjai illenek az ismert kockakészlethez, így színesítve a játékélményt és feldobva a már unalomig ismert készleteket. Ha a gyermek összerakta azt, amit meg akart alkotni, akkor a művet elegendő csak ráhelyezni a Light Stax okos alapra, ami így azonnal felragyog. 3 különböző világítási móddal rendelkezik, melyek közül a halvány mód tökéletesen megfelel az elalváshoz. Ezt az oldalán tudjuk szabályozni egy kapcsoló segítségével.

Philips Disney Repcsik 2in1 led zseblámpaVégül pedig a Philips Disney Verdák LED zseblámpa, ami egyben zseblámpa és projektoros kivetítő is. Az egyik üzemmódban használva egyszerű zseblámpaként funkcionál, így este is segíti a lakásban való vándorlást, míg a másik üzemmód használata esetében a korongok behelyezésével életre kelnek kedvenc mesehőseik. Ez korongonként 8 képet jelent, így összesen 24 képpel szórakoztathatják magukat, amikor arra van igényük.

Reméljük, hogy a fentiek adnak némi támpontot a választáshoz, ezzel is segítve a gyermekek biztonságérzetének fokozását és megelőzve a nehéz és félelmetes éjszakákat. Jó hír, ez a korszak is véget ér egyszer! Igen, csak ki kell várni!

HATÁRTALAN KÉPZELET

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.