Gyerekszobába éjjeli fényt

gyereklámpa | led | led zseblámpa | philips | fali lámpa | asztali lámpa | éjjeli fény | disney | light stax

Pont a minap olvastuk az egyik közösségi oldalon, hogy anyukák egymás közt azon tanakodnak, hogy milyen megoldást találjanak ki, hogy a gyermek ne féljen este kimenni wc-re vagy csak ne féljen a sötétben.

Milyen éjjeli fényt ajánlunk mi a gyerekszobába?

Számos jó ötletet olvashattunk, a mozgásérzékelős lámpáktól kezdve, ami felkapcsol, ha arra megy valaki, egészen a „hagyjuk égve a villanyt” tanácsokig. Sokan ajánlották még az irányfényt, amit a konnektorba kell dugni, így nem zavaró, de épp elegendő fényt biztosít a tájékozódáshoz.

Philips Disney Mickey softpal tölthető zseblámpa

Nekünk is van erre ajánlatunk, méghozzá nem is akármilyen. Az egyik variáció egy Jégvarázs témájú szenzoros falilámpa a gyermek szobájában, ami meleg, halvány fénnyel világít, ha valaki arra jár. Ez azért praktikus, mert ha felkel és nagyon mocorog a gyermekünk, akkor bekapcsol és megnyugtató fényének hála eltűnik minden rossz álom. 5 perc után lekapcsol, amennyiben nem érzékel további mozgást.

Egy másik, roppant közkedvelt lámpánk a Mickey Egér softpal tölthető zseblámpa. Valószínűleg annak köszönheti hihetetlen népszerűségét, hogy ez egy puha, hordozható zseblámpa, ami a figura megdöntésével kapcsolható be. Ez a termékünk számos Disney hős képében elérhető, így a kisfiúk és a kislányok is megtalálják a kedvencüket. Mivel puha és lekerekített minden oldala, így nappal egy kedvelt plüssfigura, míg éjjel egy hordozható zseblámpa. Alvás közben sem kell attól tartani, hogy a gyermek megnyomja magát vele, vagy kényelmetlen lesz az alvás. Ha pedig éjszaka kóborolni támad kedve a lurkónak, csak meg kell dönteni és már keresheti is a mosdót, vagy akár a szülői ágyat is.

Philips Disney Verdák 2in1 led asztali lámpa

Szintén népszerű a Philips Disney Micimackó LED zseblámpa, ami egy kis méretű, gyermekek kezében kényelmesen elférő zseblámpa. Ki-, és bekapcsolása egy gomb segítségével lehetséges, aminek hatására meleg és otthonos fényt bocsát ki magából. Nagy előnye ezen felül, hogy kialakítását tekintve olyan, hogy akár most kapcsolta be a gyermek, akár már használja egy ideje, nem tud átmelegedni a borítása, ezáltal nem égeti meg az apró gyermekkezeket.

Ha mindez nem lenne elég, számos más remek éjjeli fénnyel is rendelkezünk a gyerekszobába, sőt bemutatunk néhány igazán különlegeset is. Az egyik ilyen a Verdák 2in1 LED asztali lámpa, ami egyben éjjeli fény és projektoros vetítő. Hogy ez hogyan lehetséges? A két mód között egy kétirányú kapcsolóval tudunk váltani, az egyik egy hangulatos éjjeli lámpa, ami otthonos fénybe vonja a gyerekszobát, a másikkal pedig megelevenednek a kedvenc rajzfilm képei.

Philips Star Wars 2in1 led zseblámpaEgy másik, hasonló lámpánk egy zseblámpa, ami projektoros kivetítővé változtatható. Mind az asztali lámpa, mind a zseblámpa esetében 3 korongot kell behelyezni az erre kialakított nyílásba, aminek segítségével 8 képkockát vetít a falra a lámpa. Ezekkel a lámpákkal az esti mese egészen más dimenziókba kerül, hiszen 24 képpel kiegészülve élhetik át újra a kedvenc hős kalandjait.

Light Stax - Induló készlet (DUPLO® kompatibilis)

Végül, de nem utolsó sorban pedig egy forradalmi újítás, a Light Stax kockák, ami egy LEGO és DUPLO építőjátékkal kompatibilis, VILÁGÍTÓ játék. Ezekkel a gyermek kedvére építkezhet, ha pedig készen van az alkotás, akkor elég csatlakoztatni a Light Stax világítós alaphoz és máris színesben pompázik a remekmű.

HATÁRTALAN KÉPZELET

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.