asztali lámpa

Gyerekszoba világítás

Miért fontos a megfelelő világítás a gyerekszobába?

2019.02.21

A gyerekszobai világítás kérdésköre rendkívül sokaknak okoz fejtörést. Megmutatjuk, hogyan tervezhetünk hatékony világítást úgy, hogy az egészséges is legyen egyben.
Gyerekszoba éjjeli fény

Gyerekszobába éjjeli fényt

2018.09.25

Pont a minap olvastuk az egyik közösségi oldalon, hogy anyukák egymás közt azon tanakodnak, hogy milyen megoldást találjanak ki, hogy a gyermek ne féljen este kimenni wc-re vagy csak ne féljen a sötétben.
Projektoros éjjeli fények

Projektoros vetítő gyerekeknek

2018.09.25

Régen, ha megkérdezték az embert, hogy milyen vetítőt vegyen a gyermeknek, mindenki azonnal rávágta, hogy diavetítőt. Mit mondunk ma?
Gyereklámpák

Gyerekszoba éjszakai világítás, a fény a sötétben

2018.09.25

„-Anyuu! Gyere, sötét van, félek! – zokogta minap a 2 éves kislányom. Természetesen mit tehet ilyenkor egy szülő? Bemegy, valamilyen éjjeli fényt gyújt és megvárja míg visszaalszik a kis lurkó.„ – Beszámoló egy anyuka tollából.
Ledes éjjeli fény gyerekszobába

Ledes éjszakai fény gyerekszobába

2018.09.17

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.