Gyerek fali- és egyéb éjjeli lámpák a nyugodt alváshoz

gyereklámpa | led lámpa | philips | fali lámpa | éjjeli fény | disney | light stax | energiatakarékosság

Minden kisgyermekes szülő rémálma, hogy a gyermeke nem mer egyedül aludni a saját szobájában, mert a képzeletét benépesítik a különböző szörnyek, szellemek, mindenféle ijesztő lény.

Hogyan segíthetünk nekik elűzni az éjszaka rémeit?

A sok beszélgetés nagyon hatékonyan lehet a segítségünkre ezek orvoslásában. Próbáljuk megértetni a csöppséggel, hogy nincs mitől félnie, mi mindentől megvédjük, semmi nem jöhet be a szobájába a mi engedélyünk nélkül, hiszen az ajtó zárva van. Ugyanez vonatkozik az ablakokra is, szükség esetén a szeme láttára csukjuk be az ablakot, hogy kizárjuk a gonosz dolgokat. Ebben az esetben a legtöbb gyermek igényli az éjszakai fényt, van, aki erősebb, van, aki gyengébb megjelenési formában. Van, akinek elegendő egy irányfényként kapható kis fény a konnektorban, míg megint más szeretné az egész szobát megnyugtató fénybe vonni. Ezek megoldására próbálunk nyújtani pár variációt cikkünkben.

Gyerek fali- és egyéb éjjeli lámpa megoldások

Philips Disney Jégvarázs Olaf softpal led zseblámpaAz egyik lehetőség egy olyan „zseblámpa”, amit a gyermek mindenhová magával vihet, puha, remek alvótársként szolgál, de emellett szükség esetén kellő fényt is nyújt. A Philips Disney Elsa softpal zseblámpa például tökéletes lehet ebben, hiszen ez a puha társ remekül használható éjszaka, ha a gyermek felriadna és félne. Könnyen bekapcsolható, mivel elég csak megdönteni ahhoz, hogy azonnal használhassuk. Lekerekített, puha borításának köszönhetően maximálisan kényelmes társ az éjszakai alváshoz és a nappali játékhoz egyaránt. A softpal zseblámpák a gyermek kedvenc mesehőseinek képében kaphatók.

Philips Disney Minnie egér szenzoros led falilámpaHa olyan verzióban gondolkodunk, ami fix helyre szerelhető, nem pedig hordozható, akkor tökéletes választás a Repcsik szenzoros LED falilámpa. Szenzoros kialakításának hála azonnal felkapcsol, amint mozgást érzékel. Tehát ha a gyermek csak felül az ágyban, akkor a lámpa azonnal felkapcsol, de mivel meleg és otthonos fénnyel rendelkezik, nem veri ki az álmot a kis lurkó szeméből. Általánosságban elmondható, hogy az az 5 perc, ameddig világít egy alkalommal, az pont elegendő arra, hogy a gyermek elmenjen mosdóba és még vissza is érjen, vagy pedig biztonságosan eljusson a céljáig, ami akár a szülői ágy is lehet. Ugyanígy, ez a lámpa, azon kívül, hogy dekoratív, napközben is hatékonyan alkalmazható, valamint rendkívül energiatakarékos is.

Light Stax - Fénylő készlet (LEGO® kompatibilis)Ha már óvodás vagy hasonló korú gyermekről beszélünk, akkor már remekül alkalmazható egy másik opció is az éjjeli fényre. A Light STAX készletek teljes mértékben DUPLO és LEGO kompatibilisek, ezért színesebbé teszik az alkotást. A már eleget gyakorolt szettek összerakását nagyban színesíti egy Light STAX készlet használata, mivel ez nem csak egy hagyományos építőjáték készlet, hiszen az elkészült művet az okos alaphoz csatlakoztatva azonnal felragyognak a fények. Ahogy a neve is mutatja, ez egy világító építőjáték készlet, ami roppant kreatívan használható a mindennapokban. Hiszen ki ne szeretné este, elalvás előtt újra megnézni azt, amit a nap folyamán épített, az pedig még jobb, hogyha ennek a látványa az, ami álomba szenderíti.

Ahogy látható, éjjeli lámpák egész tárháza áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a gyermekünk biztonságban érezze magát. Ha mégsem találná az igazit, keressen minket bátran, biztosan megtaláljuk együtt az ideális éjjeli lámpát gyermekének!

Light Stax termékeink

HATÁRTALAN KÉPZELET

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.