Egy kis hátsó kerékpárlámpa teszt

favour termékek | usb | kerékpár lámpa | favour első-, hátsó kerékpár lámpa | Ledlenser | tölthető kerékpár lámpa

Lassan elérkezik a nyár vége és beköszönt az ősz. A nappalok rövidülni, míg a sötét időszakok hosszabbodni fognak. Kevés ember szereti ezt az időszakot, de talán a bringások a legkevésbé.

Hogyan érdemes hátsó kerékpárlámpát választani?

Mivel a kerékpártúra belenyúlhat a sötétedés időszakába, ezért fokozottan figyelnünk kell arra, hogy milyen lámpát is használunk elöl és hátul a drótszamáron. Azt gondolhatnánk, hogy egy kevés fényt kibocsátó kerékpár lámpa is elegendő, hogy megfeleljünk a KRESZ előírásainak. Sajnos el kell keserítenünk mindenkit, mert az édeskevés. Igaz, a rendőr nem feltétlenül fog megbüntetni, de igazán látni sem fogunk a segítségével, tehát a funkcióját nem tölti be. Ellenben, ha látni szeretnénk, hogy milyenek az útviszonyok a haladási irányunkban, illetve lakott területen kívül mikor fut át előttünk egy állat, akkor javasoljuk egy rendes fényerővel bíró kerékpárlámpa választását. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha látszani is szeretnénk.

Ledlenser B5RG/B2RR tölthető led kerékpárlámpa

Attól függően, hogy mire kívánjuk használni, rendelhetünk az internetről, külföldről is kerékpárlámpát, bár ez az esetek jelentős részében garancia, leírás nélkül érkezik. Ezt be kell tudni annak, hogy legalább az ára kedvező, az élettartamát pedig majd megtapasztaljuk. Itthon szaküzletben érdemes beszerezni, vagy megbízható webshopból, ahol minden esetben szakemberek segítenek a választásban. Ha van lehetőségünk elmenni egy bemutatóterembe vagy a boltba, ott ki is próbálhatjuk az előzőekben kiválasztott lámpát.

Ez rendkívül hasznos is, mivel a gyártók előszeretettel adják meg a lámpa teljesítményét a legkülönbözőbb módokon, így véletlenül sem tudja összehasonlítani a paramétereket az, aki nem tudja fejből az összes LUX/Lumen/Watt/Candela egymáshoz viszonyított értékeit. Ezért is sokkal kézzelfoghatóbb, ha a helyszínen ki tudjuk próbálni, akár egymás mellé is tudjuk állítani a kérdéses termékeket.

Nézzünk egy kis házon belüli hátsó kerékpárlámpa tesztet

Sokan kérdezik tőlünk, hogy szerintünk melyik a legpraktikusabb hátsó kerékpárlámpa, ezért most két igen nagy népszerűségnek örvendő modellt mutatunk be, amit ajánlani szoktunk és amit sokan választanak.

Favour B0117 tölthető led hátsó kerékpárlámpaAz egyik, vásárlóink által legnépszerűbbnek választott termék a Favour B0117 tölthető LED hátsó kerékpárlámpa, ami részben annak köszönheti a varázsát, hogy micro USB segítségével bárhol, bármikor feltölthető. Hogy ez miért olyan nagy szó? Mert a rajta lévő töltöttségjelző segítségével figyelemmel tudjuk kísérni az akkumulátora aktuális állapotát, így fel tudjuk mérni, hogy mikor szorulhat töltésre. Mivel USB-n keresztül tölthető, így akár egy kávézóba vagy egy kempingbe betérve is feltölthetjük, hiszen manapság USB csatlakozó már mindenhol található. Fényerő tekintetében nem marad el versenytársaitól, hiszen hátsó lámpaként a maga 20 lumen fényerejével elég jó láthatóságot biztosít. Ezen túl ütés és vízálló, valamint 5 üzemmóddal rendelkezik.

A másik, méltán hasonló babérokra törő hátsó lámpát is tartalmazó készlet a Ledlenser B5RG/B2RR tölthető LED kerékpárlámpa szett, amiről azt kell tudni, hogy az első és a hátsó világítást is megkapjuk vele, így két legyet üthetünk egy csapásra. Együttesen 180 lumen fényerővel ruház fel minket, ami nem elenyésző mennyiség, az biztos. A fenti lámpához hasonlóan ütés és vízálló, valamint micro USB-vel tölthető.

Ha mégsem győzték meg a fentiek, keressen minket bátran, megtaláljuk az Ön számára megfelelő lámpát!

MINŐSÉGI LED KERÉKPÁRLÁMPÁK

A világítás a biztonságos bringás közlekedés elengedhetetlen feltétele annak ellenére, hogy a városban éjszaka szinte mindenhol van közvilágítás.

A világítást mindig, minden esetben nekünk kell beszerezni a kerékpárhoz. Ha már veszünk valamilyen kerékpárlámpát, figyeljünk arra, hogy jó minőséget vegyünk, amit nem kell 1 hónap után cserélni, mert akkor lehet olcsó is, de egy idő után drágább lesz, mint egy ár-érték arányban erősebb darab. 
Első- és hátsó led kerékpárlámpáink, led fejlámpáink célirányosan ott és oda világítanak, ahol szükség van rá. Így a szabadtéri tevékenységet nem kell megszakítani a sötétség beálltával, tovább élvezhetjük a sportolás adta örömöket.