favour első-, hátsó kerékpár lámpa

Olvasói kérdések

Milyen a jó, tölthető kerékpár lámpa?

2019.02.06

Olvasói leveleink között azt a kérdést kaptuk, hogy milyen is a jó, tölthető kerékpár lámpa? Ezzel foglalkozunk mai cikkünkben. Egy kedves olvasónk érdeklődött a minap, hogy túrázáshoz, kerékpározáshoz milyen kerékpárlámpát ajánlanánk, ami strapabíró, tartós és nem mellesleg tölthető is? Ez nem egy egyszerű kérdés, mivel minden mozgásformának megvan a maga specifikációja. Vagyis a fentiek esetében szabadnak kell lennie mindkét kezünknek, vagyis a zseblámpa nem jöhet szóba, sem ezek variációi.
Kerékpár lámpa

A legjobb kerékpár lámpák

2019.01.16

Még a legrutinosabb kerékpárosoknak is okozhat nehézséget a legjobb kerékpár lámpák kiválasztása. Ebben segítünk mai cikkünkben.
LED világítás biciklire

LED világítás biciklire, avagy mivel világítsunk?

2018.12.11

Számos cikkben foglalkoztunk már a kerékpár kivilágításával. Ma a biciklire szerelhető LED világítás a témánk.
Kerékpár lámpa

Kerékpár első és hátsó lámpa

2018.09.26

Az ősz közeledtével egyre korábban sötétedik. Ez nem jó hír a bringásoknak, mivel emiatt egyre korábban kell bekapcsolni a kerékpárlámpát, hogyha eleget szeretnének tenni a szabályoknak.
Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

2018.08.22

A KRESZ meghatároz a kerékpárosoknak bizonyos kötelező tartozékokat, amikkel minden esetben rendelkezniük kell, mert, ha nem, akkor az szabálysértési felelősségre vonást von maga után.
Egy kis hátsó kerékpárlámpa teszt

Egy kis hátsó kerékpárlámpa teszt

2018.08.15

Lassan elérkezik a nyár vége és beköszönt az ősz. A nappalok rövidülni, míg a sötét időszakok hosszabbodni fognak. Kevés ember szereti ezt az időszakot, de talán a bringások a legkevésbé.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.