USB-vel tölthető kerékpár lámpa

favour termékek | led | usb | kerékpár lámpa | tölthető kerékpár lámpa

Beköszöntött a nyár, kitolódnak a sötét időszakok, de ez nem azt jelenti, hogy el lehet bliccelni a kerékpár világítására vonatkozó szabályokat.

Mik az ide vonatkozó szabályok?

A jogszabály nem túl bőbeszédű a kérdésben, hogy mit kell tudnia a lámpának, amit a kerékpárunkra szerelünk. Eszerint: „egy előre fehér vagy kadmiumsárga fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható lámpával, egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelző lámpával” kell felszerelkeznie annak, aki közúton, vagy egyáltalán közlekedni szeretne a bringájával. Annyiban már módosult az előírás, hogy nem kötelező, hogy ez a világítás a kerékpáron legyen, hanem lehet az a ruházatunkon, fejünkön is. Tehát ha van egy szuper, nagy fényerejű fejlámpánk, akkor azzal akár ki is válthatjuk az első világítást.

Favour B0317 tölthető led első kerékpárlámpaHa mégsem rendelkeznénk a fentiekkel, akkor mindenképp érdemes körülnézni a Sport/Hobby szekciónkban, mivel számtalan fej és kerékpárlámpa várja a lelkes városi bringázót. Példának okáért remek választás lehet a Favour B0317 tölthető LED első kerékpárlámpa, aminek az egyik legvonzóbb tényezője, hogy USB-n keresztül tölthető, így bárhol, bármikor tudjuk tölteni, ahol USB csatlakozóra lelünk. Emellett ütés- és cseppálló, LED kijelzőn mutatja az akkumulátor aktuális állapotát, 5 üzemmóddal rendelkezik, melyből 2 villogó fényt ad. 360°-ban körbeforgatható.

Hátsó lámpának nagyon tudjuk javasolni a Favour B0117 tölthető LED hátsó kerékpárlámpát, aminek rendkívül intenzív a villogó üzemmódja, így tökéletesen biztonságos választás a sötétedés utáni bringázáshoz. Az első lámpához hasonlóan csepp- és ütésálló, LED kijelzőn láthatjuk az aktuális töltöttségi szintet, valamint, ha lemerülne, egy USB segítségével gyorsan feltölthető. Rögzítése egy gumiszalaggal történik, aminek köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető.

Ha nincs kedvünk bajlódni a lámpák kiválasztásával, akkor nekünk találták ki a Ledlenser B5RG-B2RR LED tölthető led kerékpárlámpa szettet, ami tartalmaz egy trendi kialakítású első lámpát, és egy hasonlóan divatos hátsó lámpát is. Ezek is USB segítségével azonnal tölthetőek és a fentiekhez hasonlóan 5 üzemmóddal rendelkeznek.

Miért praktikus a USB-vel való töltés?

Favour-B0117-cob-ledes-biztonsagi-hatso-kerekparlampa_04Ha röviden kellene összefoglalnunk, hogy miért praktikus a kerékpárlámpák USB-vel való töltése, akkor annyit mondanánk, hogy azért, mert az manapság mindenhol elérhető. Hiszen egy micro USB kábelt már mindenhol találhatunk, ahol telefont szoktak tölteni, vagy ahol számítógép van. Mivel ezek mindegyikével kompatibilis (kivéve Apple), roppant egyszerű dolgunk van, hogy ha mondjuk egy túra folyamán úgy ér minket a hajnal, hogy elfogyott a szufla a lámpánkból. Csak keresnünk kell egy telefontöltőt, így, míg magunkat feltöltjük energiával és eszünk egy keveset, addig a lámpánk is feltölt. Sokkal praktikusabb, mint ha eldobható energiaforrással működne, hiszen hamar megtérül az akkumulátor újra töltésével.

Reméljük sikerült kicsit segítenünk abban, hogy a legpraktikusabb kerékpárlámpát választhassa az esti tekeréshez, de ha mégis kérdése lenne, keressen minket bizalommal, minden kérdésére válaszolunk!

SPORTOLJ BIZTONSÁGBAN

A jó idő eljöttével az embernek kedve támad futni vagy kerékpározni, de mit tehetünk, ha besötétedik? Jellemzően lámpát gyújtunk. De milyen lámpa az, ami célirányosan oda világít ahova kell és addig, amíg kell? 

Első- és hátsó led kerékpárlámpáink, led fejlámpáink célirányosan ott és oda világítanak, ahol szükség van rá. Így a szabadtéri tevékenységet nem kell megszakítani a sötétség beálltával, tovább élvezhetjük a sportolás adta örömöket.