Ledlenser B5RG/B2RR tölthető led kerékpárlámpa szett

akciós

2

Cikkszám: B5RG-B2R9023-RG

A Ledlenser B5RG/B2RR tölthető led kerékpárlámpa szett párosítása minden igényt kielégít.

  • IP-X6 védettség
  • tölthető
  • fejlámpává alakítható
  • 5 üzemmód
  • 3 különböző fényerő

Nem elérhető

5 év garancia

Ár: 27 990 Ft

Akciós ár: 22 490 Ft 20 %

További paraméterek

  • LED típusa: High End LED
  • Elem típusa: 1xLIR2477 Li-ion
  • Súly: 129 g
  • Rendelhető kiegészítők: fejpánt (LL-0375)

Ledlenser B5RG/B2RR tölthető led kerékpárlámpa szett - Bővebben

Ebben az új, sokoldalúan használható Ledlenser B5RG/B2RR tölthető led kerékpárlámpa szettben a formai kialakításra vonatkozó igény (stílusos, azonban egyúttal az életstílushoz igazodó megjelenés) innovatív technológiával párosul. A tökéletes felszereléssel egyedülálló kalandtúráknak vághat neki – kerékpárral vagy anélkül –, távol a forgalmas utaktól, erdőkön és völgyeken keresztül, hegyszorosokon, meredek sziklákon át, vagy lejtős ösvényeken. Az új SEO B sorozat minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik a kalandos utazás biztonságos kivitelezése érdekében, vagy ha csak egyszerűen mozgásra vágyik. A B5RB feltölthető és erős fényű. A Power fénynek, a Dimm funkciónak, a jelzőfénynek és a fókuszálható fénykúpnak köszönhetően még kedvezőtlen fényviszonyok esetén sem kerüli el semmilyen akadály a figyelmét. Védett az erős vízsugár ellen (IPX6), és egy külön megvásárolható tartozék segítségével egészen könnyedén fejlámpává alakítható. Felfedezőtúrái során mindig "legjobb társként" számíthat erre a lámpára.

minőségi led kerékpárlámpák

A világítás a biztonságos bringás közlekedés elengedhetetlen feltétele annak ellenére, hogy a városban éjszaka szinte mindenhol van közvilágítás.  A világítást mindig, minden esetben nekünk kell beszerezni a kerékpárhoz. Ha már veszünk valamilyen kerékpárlámpát, figyeljünk arra, hogy jó minőséget vegyünk, amit nem kell 1 hónap után cserélni, mert akkor lehet olcsó is, de egy idő után drágább lesz, mint egy ár-érték arányban erősebb darab. 

Első- és hátsó led kerékpárlámpáink, led fejlámpáink célirányosan ott és oda világítanak, ahol szükség van rá. Így a szabadtéri tevékenységet nem kell megszakítani a sötétség beálltával, tovább élvezhetjük a sportolás adta örömöket.