Sportolj velünk télen is!

led fényforrás | zseblámpa | fejlámpa | favour termékek | kirándulás | síelés | téli sportok | led | led fejlámpa

A téli sportok szépsége talán abban rejlik, hogy nem hódolhatsz nekik az év minden napján. Így különösen jó, amikor újra eljön az év azon szakasza, amikor előveheted a szekrény mélyéről a korcsolyát, a sílécet, a snowboard-ot vagy a szánkót.

A téli sportok jó hatásai egészségünkre

  • Friss levegő: A nyárral ellentétben a hideg időben végezhető sportok esetében igazán üdítő, hogy egészen tiszta, oxigénben gazdag levegőn mozoghatsz. Ez még több energiát adhat, mintha az edzőteremben, vagy a nyári ég alatt sportolsz.
  • Nagyobb teljesítmény: Sokkal terhelhetőbb leszel az oxigéndús, hideg levegőn. Nem is beszélve arról, hogy megfelelő öltözékben a hideg levegő nem lesz zavaró, így tovább hódolhatsz a szenvedélyednek, mint nyáron a nagy melegben.

A téli sportok szerelmesei minden évben izgatottan várják, hogy leessen az első hó, vagy befagyjanak a korcsolyázásra alkalmas vízfelületek, hogy aztán felszerelést fogva "fejest ugorjanak" a tél örömeibe. Manapság egyre népszerűbb téli sport a síelés, aki csak teheti, az első hóesés alkalmával lécet csatol. A sí, mint sporteszköz Skandináviában honosodott meg először, majd hamar teret hódított magának az öreg kontinensen.

Különleges éjszakai élmény

Az esti síelés varázslatos élmény. Az erdő sötét, a pályákon, mégis tökéletesek a látási viszonyok még éjszaka is. És bár kivilágított pályákon hódolhatunk kedvenc téli sportjainknak, a megfelelő fejlámpával még biztonságosabbá teheted. Fejlámpáink között megtalálod a számodra legalkalmasabbat, legyen az a fényerősségre, üzemidőre, vagy a töltöttségre vonatkozó fontos tulajdonság. A Favour H0917 ledes fejlámpa hosszú üzemidő mellett akár 500 lm fényáramot biztosít. USB-vel tölthető és eégszen kompakt méretű.

Magyarországi sípályák

Eplény a Bakony déli részén, Veszprém és Zirc között található, 16 pályával várja látogatóit. A 700 méter magasan fekvő Dobogókő Magyarország egyik leghóbiztosabb területe, mindemellett a fővároshoz legközelebb eső felvonós sípálya is egyben, 2 pályával várja a téli sportok kedvelőit. A bánkúti sícentrum Magyarország legnagyobb átlagmagasságú hegységében a Bükkben található, Miskolctól kb. 25 kilóméterre, 8 sípályával várja látogatóit. Mátraszentistván a hófödte sípályák, csillogó tavak, csodálatos panoráma, hóbiztos síelés élményével várja a vidám alpesi hangulatra vágyó látogatókat 10 sípályával. Sátoraljaújhely ma az ország legészakibb városa. A város és a térség egyik legnagyobb jelentőségű beruházása a Zemplén Kalandpark, 3 sípályával várja a téli sportok hódolóit.

Ha külföldre vágyunk, nem szeretnénk messzire utazni, akkor Ausztria lehet az úticél. Mára egyértelművé vált, hogy Ausztria csábítja magához a legtöbb magyar síelőt. Az osztrákok nagyon gondosan vigyáznak is kivívott pozíciójukra, egyre több figyelmet fordítanak ránk. Ausztria téli üdülőhelyei sötétedés után is aktív kikapcsolódásra csábítanak. Számtalan sí-, snowboard- és szánkópálya kínál vidám kikapcsolódási lehetőséget a vendégeknek.

H0817-csucs-teljesitmeny

Érdekelnek újdonságaink? Kérd Magazinunkat!

Most kérem