Néhány igazán jó tölthető biciklilámpa

fejlámpa | led | akkumulátor | usb | tölthető fejlámpa | favour első-, hátsó kerékpár lámpa | Fenix | Ledlenser | tölthető kerékpár lámpa | Favour

Végre itt a tavasz, egyre hosszabbak a nappalok, egyre többet lehetünk kinn a jó levegőn. Ilyenkor eljön az ideje, hogy leporoljuk a bringánkat, mielőtt elindul az igazi kerékpár szezon.

Hozzuk formába a drótszamarat!

A hosszabb távú állás után mindenképp az első lépés egy teljes generál legyen, mielőtt igazán nyeregbe pattanunk. Éppen ezért szánjunk rá egy napot a hétvégből, hogy tüzetesen átvizsgáljuk, hogy minden tartozék rendben van-e. Tehát ellenőrizzük a gumik, a fékek és a kormány állapotát, de ne menjünk el a lámpák mellett sem anélkül, hogy ne próbálnánk ki, hogy mennyire bírja a tavalyi elem. Ha nem klappol minden, akkor érdemes felkeresni egy közeli bicikli szervizt, ahol segítenek megoldani a felmerülő problémákat, sőt, kérésre ők is átnézik azokat, amikből probléma lehet, ha nem működik.

Ledlenser B5RB tölthető led első kerékpárlámpaGyakran előfordul, hogy ha ilyenkor kipróbáljuk a biciklilámpánkat, akkor azt tapasztaljuk, hogy az be se kapcsol, vagy maximum valami gyengécske fény szűrődik ki belőle, ami nappali fénynél szinte nem is látható. Ezt a kérdést általában egy elemcsere hatékonyan tudja orvosolni, de előfordulhat olyan helyzet is, ahol ez nem kivitelezhető. Ilyen esetben próbáljuk meg feltölteni a biciklilámpa akksiját, de ha mégsem sikerülne, akkor sajnos ez a szezon egy kis beruházással kell, hogy kezdődjön.

Mivel a KRESZ úgy rendelkezik, hogy:

● egy előre fehér vagy kadmiumsárga fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható lámpával,

● egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelző lámpával kell, hogy rendelkezzen a biciklink, így nincs más hátra, mint meg kell keresni a feltételeknek megfelelő darabokat.

Tölthető biciklilámpa

Ha egy igazán megbízható, tölthető hátsó lámpára lenne szükségünk, akkor jó szolgálatot tehet a Favour B0117 tölthető LED hátsó kerékpárlámpa, ami egy meglehetősen ellenálló és strapabíró darab. A benne lévő COB LED akár 20 lumen fényáram kibocsátására is képes, valamint 6 méter látótávolságot is biztosít 15 órás üzemidő mellett. Emellett a látható fénycsík 270°-os ultraszéles megvilágításra képes 100 méterig. Az akkumulátor aktuális állapotát egy LED kijelzőn kísérhetjük figyelemmel, 5 különböző üzemmóddal rendelkezik, melyek a gyengétől az igazán erősig terjednek, valamint benne van 2 villogó, úgynevezett “flash” mód is.

Favour H1017Y tölthető led fejlámpaElső lámpának roppant hatékony választás lehet a Favour B0317 tölthető LED első kerékpárlámpa, ami az előbbihez hasonlóan strapabíró és nagyon kompakt kis lámpa. Ütés és vízálló, mindemellett pedig micro USB-vel tölthető. Szerencsére az akkumulátor töltöttségi szintjét egy kijelző folyamatosan mutatja, így nem érhet meglepetés, ha tölteni kell, akkor elég csak egy közeli helyet keresni, ahol van USB töltő. Ez manapság már nem nehéz, mert minden második nyilvános hely rendelkezik vele, legyen ez kávézó vagy benzinkút.

Végül pedig, hogy ne csak kerékpárlámpákat mutassunk be, remek alternatíva lehet az első fény kiváltására egy fejlámpa, ami az előírásoknak megfelelő fényerőt biztosít a számunkra. Ilyen például a Fenix HL26RBL kék színű tölthető LED fejlámpa, ami könnyű, így nem húzza le a fejünket, valamint az állítható világító módoknak köszönhetően nem égetjük ki a szembejövő szemét, de ettől függetlenül is megfelelő fényerőt biztosít. Esőnek és pornak ellenáll, és rendkívül tartós darab. A fejpánt csúszásgátlós, fényvisszaverős és verejték védő bevonattal is rendelkezik.

Amennyiben még mindig keresi az Önnek megfelelő tölthető biciklilámpát, akkor keressen minket bizalommal, segítünk megtalálni az igazit!

MINŐSÉGI LED KERÉKPÁRLÁMPÁK

A világítás a biztonságos bringás közlekedés elengedhetetlen feltétele annak ellenére, hogy a városban éjszaka szinte mindenhol van közvilágítás.  A világítást mindig, minden esetben nekünk kell beszerezni a kerékpárhoz. Ha már veszünk valamilyen kerékpárlámpát, figyeljünk arra, hogy jó minőséget vegyünk, amit nem kell 1 hónap után cserélni, mert akkor lehet olcsó is, de egy idő után drágább lesz, mint egy ár-érték arányban erősebb darab.

Első- és hátsó led kerékpárlámpáink, led fejlámpáink célirányosan ott és oda világítanak, ahol szükség van rá. Így a szabadtéri tevékenységet nem kell megszakítani a sötétség beálltával, tovább élvezhetjük a sportolás adta örömöket.