Nagy fényerejű LED zseblámpa

led fényforrás | led zseblámpa | Fenix | Ledlenser

Mai cikkünkben megpróbálunk segítséget nyújtani azoknak, akik nagy fényerejű LED zseblámpát keresnek, de nem találták még meg az igazit, vagy elvesznek a kínálat sokszínűségében.

Miért pont LED?

A LED jelentős térhódításon esett át az utóbbi évtizedben. Köszönhető ez intenzív fényerejének és költséghatékonyságának valamint annak, hogy ma már bárki számára bárhol elérhető. Éppen ezek miatt a népszerűsége töretlen, valamint a felhasználási módjai is egyre szélesednek.

Miért jó a nagy fényerejű LED zseblámpa?

A zseblámpa elengedhetetlen egy háztartásban, hiszen bármikor szükség lehet rá. Gondoljunk csak egy szerelési munkálatra, egy esetleges áramszünetre és még nagyon hosszan sorolhatnánk. Persze az sem mindegy, hogy milyen, hiszen egy társasházban egy kis áramszünet nem követel meg nagy teljesítményt, míg esetleg ugyanez családi ház esetében nem ugyanaz. Ott kell már egy kicsit nagyobb fényerő, hiszen nagyobb távokat kell megvilágítani, míg eljutunk egy esetleges biztosítótábláig ha elment az áram.

Fenix E25 UE LED zseblámpaAz ehhez hasonló esetekre találták ki a Fenix E25 UE LED zseblámpát, ami azon túl, hogy váltogatható fényerősséget biztosít, ütés és vízálló védettséggel rendelkezik és a csúszásgátlós markolat akadályozza meg, hogy kiessen a kezünkből. Az intelligens memóriájának hála újbóli bekapcsoláskor a legutolsó fényerősséget használja, valamint tükröződés elleni bevonattal is rendelkezik a keményített, ultra tiszta lencséje. Fényereje 1000 lumen, ami a nagy fényerejű LED zseblámpák közé sorolja.

Fenix LD41-2015 LED zseblámpaEgy másik nagy teljesítményű lámpa a Fenix LD41-2015 LED zseblámpa, ami remekül használható kültéren. 4 fényerővel és 2 villogó fénnyel rendelkezik, amik közt a gyors váltást egy kettős hátsó kapcsoló biztosítja. Ezeken túl be van állítva az SOS, mint villogási lehetőség, így vészhelyzetben is nagyon hasznos kis társ. Jó Fenix szokáshoz híven víz és ütésálló, repülőgép alumíniumból készült, keményített ultra tiszta lencsével rendelkezik és kijelzőn figyelmeztet, ha merülőben van az akkumulátor.

Ledlenser F1R tölthető LED zseblámpaVégül meg kell említenünk egy másik, 1000 lumen fényerősségű lámpát, a Ledlenser F1R tölthető LED zseblámpát, ami hihetetlenül környezettudatos, hála az új, akkus kialakításának. Természetesen hozza a már jól ismert F1-es technikákat és részleteket, mint például a hőérzékelő, a cserélhető taktikai gyűrű, valamint a vízállósága, csak, hogy néhányat említsünk. Emellett változatos és funkcióit tekintve is hihetetlen sokoldalú a csiptetőinek köszönhetően.

A fentieket olvasva láthatjuk, hogy számos sokoldalú és hasznos zseblámpa áll a rendelkezésünkre, ezért nem árt, ha tudjuk, hogy hol keressük őket. Lehetőleg megbízható szakboltból vagy webáruházból szerezzük be a lámpáinkat, mivel hiába lehet az interneten sok helyen nagyon baráti áron megvenni ugyanazokat, számos hátulütője lehet az így vásárolt termékeknek, ahogy arról már írtunk egy előző blogunkban, az akkumulátoros fejlámpákról szólóban.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ LED ZSEBLÁMPÁK

LED zseblámpáink egytől egyik minőségi termékek, amelyek között még a legkisebb fényáramú is a megfelelő minőségben segíti használóját. LED zseblámpáink jellemzően csepp- és ütésállók, USB-vel tölthetők és hosszú üzemidőt bírnak.

Termékeinkre 2-5 év garanciát vállalunk. Amennyiben kérdésed merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal! 

Kérdésem van