Mire figyelj, ha bringával jársz munkába!

fejlámpa | led fejlámpa | tölthető fejlámpa | kerékpár | kerékpár lámpa | favour első-, hátsó kerékpár lámpa

Egyre többen vannak, akik nem csak a "Bringázz a munkába" mozgalom keretében szervezett napokon, hanem minden hétköznapon bringával járnak munkába.

Persze ez nagyban függ az időjárástól is, de az igazi bringásokat az eső sem tartja vissza attól, hogy drótszamárra pattanjanak és tekerjenek. Te is közéjük tartozol? Akkor Te már biztosan tudod, hogy mire kell feltétlenül ügyelned. Azonban, ha még nem szántad rá magad teljesen, mindenképpen hasznos, ha ezekre figyelsz. 

Tarsd be a szabályokat!

A bringás kiegészítők legfontosabb elemei a bukósisak és az első-hátsó világítás. A bukóra mindenképp érdemes beruházni, mert bár lehet, hogy csak egy alkalommal lesz rá szükség, de akkor életet menthet. A bukósisakot úgy hordjuk, hogy esésnél, ütközésnél se mozdulhasson el fejünkről.

A világítás a biztonságos bringás közlekedés elengedhetetlen feltétele annak ellenére, hogy a városban éjszaka szinte mindenhol van közvilágítás. Az autósok a kivilágított kerékpárost sokkal inkább tekintik a közlekedés egyenrangú résztvevőjének, mint a sötétben fantomként cikázó társaikat. Mindig vedd fel a láthatósági mellényt! És legyen első- hátsó kerékpárlámpád!

Favour B0317 ledes első kerékpárlámpaA Favour B-0317 ledes első kerékpárlámpa ellenálló ütésnek és esőnek egyaránt. Újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik. Az XP-L Cree fehér LED akár 850 lumen fényáram kibocsátását és 95 m látótávolságot biztosítja 3 órás üzemidő mellett. A szerszám nélküli rögzítő konzol 360°-os forgásszöget biztosít, a texturált lencsék széles sugarú vetítéssel igazodnak a biztonságos utazáshoz.
Az elektronikus kapcsolóval egy kattintással aktiválhatjuk az 5 üzemmódot: HIGH, MED, LOW, 6Hz FLASHING és 3Hz FLASHING.
Alumíniumház segíti az optimális hőkezelést, az áramkör védelme megakadályozza, hogy túlmelegedjen vagy túltöltse az akkumulátort. LED kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását és a töltési állapotot a micro USB-hez közvetlen csatlakozó található a lámpatesten.


Favour B0117 ledes hatsó kerékpárlámpaA Favour B-0117 COB LEDES biztonsági hátsó kerékpárlámpa szintén ellenálló ütésnek és esőnek is. A COB LED akár 20 lumen fényáram kibocsátását és 6 m látótávolságot biztosítja 15 órás üzemidő mellett, ugyanakkor a látható fénycsík 270°-os ultra-széles megvilágítást biztosít 100 méterig. Függőlegesen és vízszintesen is rögzíthető. A gumiszalag-rögzítés egy kattintással lehetővé teszi a gyors és biztonságos rögzítést a rázkódás ellen. LED kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását és a töltési állapotot, az áramkör védelme pedig megakadályozza, hogy túlmelegedjen vagy túltöltse az akkumulátort. A Li-polymer akkumulátor micro USB-vel tölthető, amelyhez közvetlen csatlakozó található a lámpatesten. Az elektronikus kapcsolóval egy kattintással aktiválhatjuk az 5 üzemmódot: LOW, HIGH, PULSE FLASHING, 6Hz FLASHING & 3Hz FLASHING 

Tervezz előre!

Ha eddig attól féltél, hogy nagyon kimelegedsz, amíg a munkahelyedre érsz, érdemes körülnézned az iroda szomszédságában. A legtöbb irodaépület közelében már található edzőterem, uszoda. Persze pénzbe kerül, de számold ki, hogy mi a gazdaságosabb: bérletet váltani egy edzőterembe vagy uszodába, vagy benzint, biztosítást fizetni az autóra?

Vigyél váltásruhát a munkahelyedre!

Viheted hátizsákban, vagy a bringára szerelt csomagtartóra rögzített biciklitáskában. Azt is lehet, hogy jó előre tervezel és korábban viszel be több váltás ruhát, az asztali fiókodban biztosan elfér egy váltás ing és egy nadrág/szoknya. 

Legyél óvatos!

Mindenképpen olvass utána a biztonságos biciklizésnek, mielőtt nekivágsz a veszélyes városi forgalomnak! 

Nézd meg kerékpározáshoz ajánlott további termékeinket! 

Megnézem