kerékpár

Kerékpár lámpa

Kerékpár első és hátsó lámpa

2018.09.26

Az ősz közeledtével egyre korábban sötétedik. Ez nem jó hír a bringásoknak, mivel emiatt egyre korábban kell bekapcsolni a kerékpárlámpát, hogyha eleget szeretnének tenni a szabályoknak.
Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

2018.08.22

A KRESZ meghatároz a kerékpárosoknak bizonyos kötelező tartozékokat, amikkel minden esetben rendelkezniük kell, mert, ha nem, akkor az szabálysértési felelősségre vonást von maga után.
Favour első- és hátsó LED kerékpárlámpák

Nagy fényerejű kerékpár lámpa

2018.09.12

Aki szeret kerékpározni az tudja, hogy nem csak a sötétebb időszakokban kell kötelező felszerelésként a biciklinkre a jó minőségű világítás.
Favour B0117 hátsó kerékpárlámpa

Mire figyelj, ha bringával jársz munkába!

2018.09.17

Egyre többen vannak, akik nem csak a "Bringázz a munkába" mozgalom keretében szervezett napokon, hanem minden hétköznapon bringával járnak munkába.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.