LED-es, akkumulátoros lámpa

led fényforrás | zseblámpa | favour termékek | környezettudatos | led | akkus zseblámpa | usb | Fenix | energiatakarékosság

A piacon ma már nagyon színes választékra bukkanhatunk a LED akkumulátoros lámpák körében.

LED-es lámpák

Ma a legtöbb esetben LED-et használnak fényforrásként, a legkisebb ceruzalámpáktól kezdve egészen a kézilámpákig. Persze ez sokkal gazdaságosabb, mint a hagyományos izzók, mind fogyasztás, mind fényerő tekintetében. Hiszen lehet, hogy egy hagyományos izzó tartós a maga nemében, de ez az élettartam többnyire a minőség rovására megy. Tehát sokáig világít gyengén és kisebb távra, de ha már ennél erősebb kellene, akkor az már minden, csak nem gazdaságos.

Elsődleges szempont a LED esetében a hatékonyság, melyhez nagyban hozzájárul, ha a fényforrás minimális energiafelvétellel maximális teljesítményt tud nyújtani. Azért sem nevezzük a legtöbb esetben a LED fényforrást izzónak, mivel semmi nem izzik ahhoz, hogy világosságot teremtsen. Arról nem is beszélve, hogy régen aranyárban ment, hogy a lakást LED-del szereljük fel, felemésztett egy kisebb vagyont. Manapság azonban bárki számára könnyedén hozzáférhető, mind gyakorisága, mind anyagi vonatkozásában. Éppen ezért remek választás az elemlámpák körében.

Akkumulátoros lámpa

Fenix LD22-2015 taktikai led zseblámpaA környezetbarátság jegyében egyre gyakrabban használnak akkumulátorról működő fényforrásokat. Ezek nem termelnek szemetet, mivel a bennük lévő energiaforrás nem kerül eldobásra, ezáltal jobban védik a környezetet. A tölthetőségnek hála az akkumulátor a lemerülés után tovább felhasználható, igaz csak töltő és töltő egység közreműködésével. Ezeket célszerű magunknál tartani, de ma már minden boltban az elsők között lehet kapni egy elemtöltőt, ami tökéletesen megfelel a célnak.

Számos termék már USB-vel is tölthető, ehhez szükséges kábel pedig minden háztartásban annyi van, mint égen a csillag. Ha túráznánk is, a legközelebbi kávézóban is fel tudjuk tenni tölteni a lámpánkat, így míg mi felmelegszünk és eszünk-iszunk, addig az elemlámpánk is feltölt.

LED-es akkumulátoros lámpa

Favour T1647 tölthető led zseblámpaA kisebbek között kapott helyet a Fenix LD41-2015 LED zseblámpa, ami annak ellenére, hogy méretét tekintve nem a legnagyobb, alaphelyzetben is 960 lumen fényerőt tudunk belőle kicsikarni. Ez elég világos, minden olyan tevekénységhez, ami nem igényel kézilámpát vagy nappali fényeket, tehát ez egy maximálisan jól használható lámpa. Kiváló társ mind kül-, illetve beltéren, de akár vészhelyzetekben is remek segítség lehet. Prémium kopásállósággal rendelkezik, valamint fordított polaritás elleni védelemmel is megörvendeztet minket. Az alacsony feszültség emlékeztető jelzi, ha az akkumulátor cseréje, töltése szükséges, ezen felül pedig csillapításgátló, csúszásgátló testfelépítése van.

Egy másik nagyon hatékony variáció a Favour T1321 taktikai LED zseblámpa, ami kiváló választás vadászathoz, hajózáshoz, de még akár katonai, rendőri feladatok ellátásához is. Csepp- és ütésálló lámpa, emellett, ha lőfegyverhez szeretnénk kapcsoltatni, akkor azt a távoli kábelkapcsolóval és a Picatinny sínes tartóval tehetjük meg. Ez teszi ezt a lámpát ilyen népszerűvé akár a katonai, rendőri, hajózási, mentési, vadászati és szabadidős tevékenységekhez is. Nyitható objektív-tartó, cserélhető színes lencsék, lengéscsillapító övtartó és szabályozott áramkör nyújt további kényelmet, melyet mind magában egyesít ez a lámpa.

Amennyiben kérdése akadna, vagy további információkat szeretne megtudni lámpáinkról, keressen bátran elérhetőségeinket!

MINŐSÉGI LED ZSEBLÁMPÁK

LED zseblámpáink egytől egyik minőségi termékek, amelyek között még a legkisebb fényáramú is a megfelelő minőségben segíti használóját. Jellemzően csepp- és ütésállók, USB-vel tölthetők és hosszú üzemidőt bírnak. 

A különböző LED fényforrások minőségiek: Cree White LED, LG White LED, Luxeon TX White LED, Nichia Cool/Warm White LEDs és COB LED Strip.