Jó minőségű kempinglámpa

led fejlámpa | led zseblámpa | led kempinglámpa

Minden természetkedvelő tudja, hogy kempingezésnél nem csak a szabadban töltött órák, hanem az életre szóló élmények száma is gyarapszik. Mire figyeljünk, ha kempingezni indulunk?

Kempingfelszerelés

A jó minőségű kempinglámpa a felhőtlen, vadregényes kalandokat emeli magasabb szintre. Fontos, hogy a gondtalan kikapcsolódást gondos tervezés előzze meg. Mire is van szükség a szabadban töltött éjszakák során?

Szükség van több olyan kempingfelszerelésre, amelyek segítenek átvészelni az esetleges váratlan fordulatokat és gondoskodnak az alapszintű kényelemről. Vészhelyzetek megoldására kell, hogy legyen elsősegélydoboz, szúnyogriasztó, vízhatlan gyufa, előre csomagolt és hűtést nem igénylő száraz ételek. Kényelmi funkciók közé tartoznak a kempingbútorok, tányérok és evőeszközök, vágószerszámok, kempingfőző és kempingpalack és minden, amitől otthonossá válik a sátorozás.

Milyen a jó minőségű kempinglámpa?

Praktikus és nagyon fontos eszközök a különböző világítási megoldások. Itt is érdemes átgondolni, hogy milyen tevékenységre milyen hordozható lámpára van szükség. A funkció kulcstényező.

Favour T1647 tölthető led zseblámpaMindenképpen szükséges egy olyan zseblámpa, ami méretét tekintve kényelmesen elfér a kezünkben, fényerőre vonatkozóan pedig biztonsággal számíthatunk rá. A Favour T1647 tölthető led zseblámpa újratölthető Ni-MH akkumulátorral rendelkezik, de alkáli elemekkel is működik. Megbízható társ minden körülmény között, hiszen ütés-, víz- és porállóság jellemzi. Az 500 lumen fényáram 220 m-es látótávolságot biztosít akár 18 órás üzemidő mellett. Intelligens LED mutatja az akkumulátor kapacitását és töltési állapotát, valamint figyelmeztet az alacsony töltöttségi szintre. A gumírozott markolat a csúszásgátlást biztosítja.

Favour H0917 tölthető led fejlámpaKiránduláshoz, kora esti rőzsegyűjtéshez nagyon praktikus a Favour H0917 tölthető led fejlámpa azok számára, akik több napos üzemidőre tartanak igényt. Két méterig víz- és ütésálló, az akkumulátor kapacitását és a töltési állapotot pedig LED kijelző mutatja. A diffúzor lencse használatával a szórt fény mennyisége megnő, így közelebb, de nagyobb felületet tudunk bevilágítani. 5 világítási mód közül lehet választani, beleértve a hátsó piros fényt is. Magas, 500 lumen fényáram mellett 10 óra, az alacsonyabb mellett pedig akár 55 óra üzemidőt bír.

Favour L0434 3D-CELL led kempinglámpaEsti beszélgetések, borozgatások alkalmával is más lámpára van szükség. Fontos szempont, hogy olyan fényforrás legyen, ami nem zavarja a szemünket, de kellő fényt biztosít. A Favour L0434 3D-CELL led kempinglámpa minden igényt kielégít. Az innovatív gyertyafény-mód színváltó kimeneteket biztosít hidegfehér, természetes fehér és meleg fehér színekben. Egyszerű fényerőszabályzóval váltható minden színkimenet magastól az alacsony ragyogásig, beleértve a gyertyafény villogó üzemmódot is. A gumírozott fogantyú biztosítja a nedves vagy kesztyűs kézzel való biztos kézbentartást, a gumírozott ház pedig növeli az ütésállóságot és támogatja a cseppállóságot. A beépített süllyesztett kampó segítségével felakasztható, a levehető kupak pedig lehetővé teszi a közvetlen megvilágítást. LED kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását, elemmel működik.

A Zseblampa.com Webshop minőségi termékeket kínál. A különböző szabadidős tevékenységekhez ajánlott LED fényforrású termékeink minden igényt kielégítenek.

Minőségi led kempinglámpák

A horgászat, vadászat és túrázás szerelmeseinek  nélkülözhetetlen kiegészítője egy praktikus kempinglámpa. Ugyanúgy nélkülözhetetlen a barátokkal és családdal töltött esti sütögetések idején is. 

A különböző LED fényforrású kempinglámpák minden igényt kielégítenek, legyen szó éjszakai horgászatról és vadászatról, vagy szabadtéri kempingezésről.