Falilámpa gyerekszobába

gyereklámpa | led | philips | fali lámpa | éjjeli fény | mennyezeti lámpa | disney | light stax

Mi a különbség a fali-, illetve a mennyezeti lámpa között? Melyik miért praktikus a gyerekszobába? Ezt boncolgatjuk mai cikkünkben.

A mennyezeti lámpáról röviden

Philips Disney Repcsik mozgó LED mennyezeti lámpa
A mennyezeti lámpa a fő fényforrás egy szobában. Mondhatjuk úgy is, hogy ez nélkülözhetetlen, hiszen ez biztosítja az érdemi világítást a szobában. Minden más csak kiegészítő. Igaz, amennyi előnye van, ugyanannyi hátránya is. Vannak helyzetek, amikor pont ez a központi fényforrás tulajdonsága az, ami miatt nem használható. Például egy rosszul alvó vagy a sötétben félő gyermeknek nem éppen a legjobb társa, hiszen nincs az az ember, gyerek meg főleg, akinek ki ne verné a szeméből az álmot, mikor a sötétbe belehasít a nappali fény. Akkor mi a megoldás, ha a gyerkőcünk fél a sötétben, vagy csak éjszaka felkel, mert rosszat álmodott?

A megoldás a falilámpa a gyerekszobába

Philips Disney Hercegnők led falilámpa

A falilámpa az egyik legpraktikusabb fényforrás arra az esetre, ha a gyermekünk éjjel felkel és megijed, esetlegesen vándorútra indul a mosdót keresve. Kínálatunkban többféle falilámpa megtalálható, egytől-egyig Disney mesehősökkel, így könnyedén elkápráztathatjuk a szobák kis tulajdonosát. Megvásárolható többek között Disney hercegnők, Jégvarázs, Szenilla, Minnie egér és Micimackó képével, míg a fiúkra gondolva nem maradhat ki a Repcsik, Verdák, Pókember és Star Wars sem. Ezek közül mindegyik kapható sima falilámpa, illetve szenzoros falilámpaként is.

Philips Disney Jégvarázs Elsa softpal led zseblámpaA Philips Disney Jégvarázs LED falilámpa például meleg fényének köszönhetően könnyedén megnyugtatja az éjszaka felriadó kislányokat. Elég, ha csak megnyomja és feldereng a halvány, megnyugtató fény. Természetesen nem csak ebben az esetben használható hatékonyan, hanem esti bunkizáshoz is tökéletes, vagy akár a lefekvés utáni könyv nézegetéshez, olvasáshoz is megfelelő társ lehet. A hátoldalán található csavar segítségével könnyedén a falra rögzíthető, valamint nem tud túlmelegedni, nehogy megégesse az apró kezeket.

Light Stax - Dinók és tesók (LEGO® kompatibilis)

Az idősebb fiúk nagy kedvence a Philips Star Wars LED falilámpa, míg a kisebbeknél biztosan nyerő a Philips Pókember szenzoros LED falilámpa, ami azon túl, hogy a fentieket mind tudja, még egy extra funkcióval is rendelkezik. Ahogy a nevéből is látszik, ez a falilámpa szenzoros, így, ha a gyermekünk felébred és felül az ágyban, azt a lámpa már érzékeli és bekapcsol. Mivel mozgásérzékelős, így nem igényel fel-le kapcsolást, ezért meglehetősen gazdaságos is, mivel 5 perc után magától lekapcsol.

Amennyiben mégsem egy fix, a falra rögzíthető lámpa mellett döntenénk, akkor is számos lehetőség közül választhatunk, mint amilyenek a szintén Disney mintájú projektoros 2 in 1 lámpák, illetve a LEGO-val és DUPLO-val kompatibilis, világító Light Stax építőjáték. Sőt, még nem is említettük a plüss, mesefigura formájú, hordozható lámpát, amivel a gyermekünk akár alhat is, de elkísérheti és fényt biztosíthat a szülők ágyához vezető úton is.

Reményeink szerint tudtunk segíteni a világítás kérdéskörének feltérképezésében és megkönnyítettük a választást, hogy a legjobbat vihesse haza gyermekének! Ha mégsem így lenne, keressen minket bizalommal, igyekszünk megtalálni az Önöknek leginkább megfelelőt!

HATÁRTALAN KÉPZELET

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.