sportolás

Kerékpár lámpa

Kerékpár első és hátsó lámpa

2018.09.26

Az ősz közeledtével egyre korábban sötétedik. Ez nem jó hír a bringásoknak, mivel emiatt egyre korábban kell bekapcsolni a kerékpárlámpát, hogyha eleget szeretnének tenni a szabályoknak.
Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

Kerékpár felszerelés a KRESZ szerint

2018.08.22

A KRESZ meghatároz a kerékpárosoknak bizonyos kötelező tartozékokat, amikkel minden esetben rendelkezniük kell, mert, ha nem, akkor az szabálysértési felelősségre vonást von maga után.
Akkumulátoros fejlámpa hálózati töltővel

Akkumulátoros fejlámpa hálózati töltővel

2018.09.12

A jó idő eljöttével az embernek kedve támad barkácsolni, horgászni, vadászni, futni, túrázni, mindenféle szabadban történő tevékenységet végezni. Igen ám, de nem feltétlenül van kedvünk abbahagyni azt a sötétség beálltával. Mi is jön ilyenkor? Igen, lámpát gyújtunk. De milyen lámpa az, ami célirányosan oda világít, ahova kell és addig, amíg kell? Cikkünkben ennek jártunk utána.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.