led izzó

Gyerekszoba világítás

Miért fontos a megfelelő világítás a gyerekszobába?

2019.02.21

A gyerekszobai világítás kérdésköre rendkívül sokaknak okoz fejtörést. Megmutatjuk, hogyan tervezhetünk hatékony világítást úgy, hogy az egészséges is legyen egyben.
Olvasói kérdések

Gyermek mennyezeti lámpa - milyet válasszunk?

2018.10.17

Így a karácsony közeledtével megszaporodtak az olyan olvasói levelek, amikben a tanácsunkat kérik mennyezeti- vagy falilámpa vásárlásával kapcsolatban.
Energiatakarékos világítás

Megszűnnek a halogén izzók

2018.09.17

A háztartási világítás Európában környezetkímélőbbé válik, mivel az Európai Unió magasabb energiahatékonysági szabványokat ír elő. A 2009. szeptember 1-jén hatályba lépett rendelet most új szakaszba lép.
Ég-e az égő?

Vajon a csiga-biga háza ég, vagy az ég a háza?

2018.09.12

Te hogy hívod a villanykörtét? Égőnek? Pedig tudod, hogy nem ég benne semmi, ugye?
Tudod miért energiatakarékos a LED fényforrás?

Tudod miért energiatakarékos a LED fényforrás?

2018.06.27

Tudtad, hogy mivel a LED nem izzik, energiatakarékossága éppen ebből ered? Ugyanis nincs meg az a hőveszteség, ami a hagyományos fényforrásoknál 90 százalékos hőveszteséget okoz.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.