Wolflite

Robbanásbiztos

Mikor van szükség robbanásbiztos LED lámpa használatára?

2019.01.23

Vannak olyan helyek és munkafolyamatok, ahol mindenképp robbanásbiztos LED lámpa használata válik szükségessé. Lássuk, hogy melyek ezek.
Munkalámpa

Mire jó a tölthető LED kézilámpa

2019.01.21

Milyen területeken használjuk a tölthető LED kézilámpát? Melyek azok a munkafolyamatok, amikor elengedhetetlen a jelenlétük? Utánajárunk mai bejegyzésünkben.
Tölthető kézilámpa

Milyen az ideális LED-es tölthető kézilámpa?

2018.10.25

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy kézilámpa, többféle variáció eszünkbe jut. Igen ám, de mi is ez valójában? Járjunk utána mai cikkünkben!
Robbanásbiztos kézilámpa

Robbanásbiztos kézilámpa

2018.09.12

A robbanásbiztos kézilámpa fogalmát hallva a laikusok nem biztos, hogy jól asszociálnak, hogy mire is jó az a lámpa, ami ilyenekre képes. Ezt mutatjuk be mai cikkünkben, hogy mindenki számára világos legyen.
Robbanásbiztos világítás

Robbanásbiztos világítás

2018.09.12

Robbanásbiztos világításra, robbanásbiztos-technikára szükség van minden olyan ipari területen, ahol robbanásveszélyes gázok, gőzök és porok vannak jelen. Ilyen területek az olajfinomítás, a gyógyszeripar, a vegyipar, a szennyvízkezelés, beleértve a kiegészítő iparágakat, mint a logisztika és raktározás.

Rólunk

Elsődleges célunk, hogy olyan termékpalettát kínáljunk a magyarországi kereslet felé, amely energiatakarékos és gazdaságos, valamint környezet- és felhasználóbarát. Küldetésünk szakmailag, kivitelezési minőségben, valamint széles választékban is folyamatosan a piaci trendek előtt járva a legjobb megoldást nyújtani az ügyfeleinknek, és ezáltal hozzájárulni a gazdaságosabb és esztétikusabb környezetben való működésükhöz. 

Több éves szakmai múlt a világítástechnika és elektronika területén 

Cégünk üzleti politikájának köszönhetően olyan beszállítókat keres, akik maguk is minőséget képviselnek. A cél olyan világítástechnikai megoldások nyújtása a végfelhasználóknak, cégeknek, közületeknek és kereskedőknek egyaránt, amellyel energiatakarékosabb, formatervezettebb és hatékonyabb világítást tudnak elérni. 

A növekedés alapja a világítástechnikában élenjáró gyártókkal és beszállítókkal való gyümölcsöző kapcsolat. Ehhez a világ legjobb gyártóit hívjuk segítségül, akik felé elvárásaink a következők:

  • pontos kivitelezés és szállítás
  • kedvező ár/érték arány
  • garancia biztosítása
  • széles választék
  • magas minőség
  • megbízhatóság

Kimondott célunk, hogy egyfajta személetmód-váltásra ösztönözzünk mindenkit a világítás területén. Fontos számunkra, hogy tájékozottak legyünk és ez által tájékoztatni tudjunk az újabb és újabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb lehetőségekről. Csatlakozz hozzánk közösségi oldalainkon és kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal.