Szivargyújtós LED lámpa

led fényforrás | zseblámpa | led lámpa | usb | Fenix | Ledlenser | led kempinglámpa | szivargyújtó | Osram | csepp- és ütésálló

Mikor és hol hasznos a szivargyújtós LED lámpa használata? Erre keressük a választ, mai cikkünkben.

Mi is az a szivargyújtós LED lámpa?

Ezt a találmányt a legtöbb esetben az autókban alkalmazzák. Roppant hasznos, hogy nem akkumulátorról megy, vagy elem függvénye a működése, hanem hogyha szükség van rá, csak bedugjuk a szivargyújtóba és már pont elegendő töltéshez is jut. Ez általában egy kisebb méretű és hajlékony lámpa, amit kedvünk szerint hajlíthatunk a szükséges irányba. A LED színét tekintve bármilyen lehet, ebben csak a kínálat és az ízlésünk szab határt. Talán pont ezek miatt olyan népszerű.

Ledlenser AMB-7311 szivargyújtó ledlámpa

A másik variáció belőle az utastér belső világítására szolgál, kifejezetten szépészeti céllal. Tehát a színes fényeknek nincs konkrét funkciója abban, hogy lássunk is valamit, hanem inkább a dizájnt hivatottak kiemelni. Sőt, van amelyiknek szivargyújtó fejjel van szerelve a töltője, míg másnak USB a vége, így ahhoz szükség van egy hagyományos USB kimenetes autóstöltőre, ami összeköti a kettőt.

A Ledlenser AMB-7311 szivargyújtó ledlámpa egy, pont a fenti feltételeknek megfelelő kis lámpa, ami mellett maximálisan biztonságban érezhetjük magunkat az autóban. Maga a lámpa szivargyújtóhoz csatlakoztatható, így tuti, hogy nem hagyjuk otthon, amennyiben szükségünk lenne rá útközben.

Milyen más megoldás van még a szivargyújtós LED lámpán kívül?

Hasonlóan hasznos és ötletes lehet egy jó helyen elhelyezett, megfelelően kiválasztott zseblámpa. Nem kell, hogy egy nagy teljesítményű darab legyen, elegendő, ha mindent megtalálunk vele, amit keresünk.


Vannak esetek, amikor még hasznosabb is, mint egy szivargyújtós LED lámpa, mivel annak a hatékony működéséhez szükséges, hogy járjon a motor. Igen ám, de mi van abban az esetben, ha lakott területen kívül robbanunk le, szürkületkor és az autó se szép szóra, se semmire nem hajlandó elindulni?

Osram LEDIL301 Ledinspect összecsukható szerelőlámpaIlyenkor remek szolgálatot tehet egy Osram LEDIL301 Ledinspect összecsukható szerelőlámpa, ami még a fentieknek is eleget tesz annyiban, hogy tölthető hálózatról és szivargyújtóról egyaránt. Kis méretéhez képest elég nagy teljesítménnyel rendelkezik, így akár egy autó átnézéséhez is bőven elegendő. Sőt, műhelylámpaként is maximális hatékonysággal használható. A LED-nek köszönhetően az élettartama kifejezetten hosszú, így sokáig képes ellátni a feladatait. A legfeljebb 6000 Kelvin színhőmérsékletű és az akár 1200 lux fényerősségű, 0,5 méteres távolságot biztosító, hordozható LED-es lámpa ideális partner az alkalmazási területek sokféleségéhez.

Fenix CL25R tölthető led kempinglámpaEgy másik, kis helyen elférő, de praktikus lámpa a Fenix CL20 LED kempinglámpa, ami tökéletes méretű ahhoz, hogy a kempingezők igényeit maximálisan kielégítsék. Igaz, nem szivargyújtról vagy USB segítségével tölthető, de hosszú élettartamú, kellemes fényű lámpa. Emellett csepp- és ütésálló, ami roppant hasznos, ha beleejtenénk egy pocsolyába, vagy esetleg kicsúszna a kezünkből és ráesne valamilyen kemény felületre. Működtetése 2 darab AA méretű elemmel, vagy pedig CR123A méretű elemmel, akksival lehetséges. Rögzítése mágnessel történik, így megkímélhetünk mindenkit az állandó lámpavásárlástól.

Amennyiben van kedvenc lámpája, írja meg nekünk kommentben, ha pedig kérdése lenne, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat.

MINŐSÉGI LED ZSEBLÁMPÁK

LED zseblámpáink egytől egyik minőségi termékek, amelyek között még a legkisebb fényáramú is a megfelelő minőségben segíti használóját. Jellemzően csepp- és ütésállók, USB-vel tölthetők és hosszú üzemidőt bírnak.

A különböző LED fényforrások minőségiek: Cree White LED, LG White LED, Luxeon TX White LED, Nichia Cool/Warm White LEDs és COB LED Strip.