Robbanásbiztos kézilámpa

zseblámpa | led lámpa | tölthető zseblámpa | Wolflite | ipari lámpa

A robbanásbiztos kézilámpa fogalmát hallva a laikusok nem biztos, hogy jól asszociálnak, hogy mire is jó az a lámpa, ami ilyenekre képes. Ezt mutatjuk be mai cikkünkben, hogy mindenki számára világos legyen.

Mikor használjuk?

Jobban belegondolva elég mulatságos a neve ennek a lámpatípusnak, elvégre kinek lenne szüksége elemlámpára ha már felrobbant? Mivel a robbanásbiztos kézilámpa azt jelenti ebben az esetben, hogy a lámpa tökéletesen ellenáll a kémiai, illetve vegyi anyagoknak, akár annak is ha felrobbantják. Igen ám, de ha valami véletlen baleset folytán felrobbanunk, jó hír, hogy a lámpát tovább tudja használni az utánunk következő generáció. 

Viccet félretéve, a robbanásbiztos kézilámpák legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy bármilyen ipari területen használhatóak, akármilyen körülmények között, mivel nagyon strapabíró darabok.

Wolflite XT-50H robbanásbiztos munkalámpa

Wolflite XT-50H robbanásbiztos munkalámpa 1Minden követelménynek megfelel a Wolflite XT-50H robbanásbiztos munkalámpa, mivel rendelkezik a munkalámpák esetében elengedhetetlen ATEX és IECEx tanúsítvánnyal. Rövid töltési idejének hála gyorsan újra használható, ha véletlenül lemerülne az akkumulátora. Intenzív használat mellett 4, míg takarékosan 8 órás az üzemideje, maga a töltési idő ellenben kb. 2 órát vesz igénybe.

Mivel megbízható, strapabíró és számos területen bizonyította sokoldalúságát, így remek partner, legyen szó hideg, fagyos időről vagy 40 fokról, özönvízről, földrengésről, hogy csak néhány szélsőséget említsünk. Víz és ütésálló, de a port is ugyanilyen jól bírja. Tökéletes választás vizes vagy olyan munkálatokhoz, ahol a magasban kell dolgozni, mivel a gumis borításának hála nem csúszik ki a kezünkből, de ha mégis, akkor ez a borítás meg is védi a lámpát érő ütésektől. Ha pedig véletlenül valami vizes munkálat közben mégis úgy történik, hogy vízbe pottyan, akkor sem kell megijedni, mivel nem süllyed el, hiába 1200 gramm a súlya.

Wolflite XT-50H robbanásbiztos munkalámpa 2Mindezeken túl irányított fény funkcióval rendelkezik, aminek hála fókuszált pont fénysugarat bocsát ki. Használható eldobható és tölthető energiaforrással is, hálózati USB töltővel tölthető, nagyon rövid idő alatt újra a maximumot nyújthatja. Amikor töltés alatt van, világít a töltéskijelzés funkció, illetve, ha az akkumulátor merül, azt is jelzi, figyelmeztet az alacsony töltöttségi szintre. Az ára nem a legalacsonyabb, de ha figyelembe vesszük az előnyeit és azt, hogy mindezekre van 2 év garancia, akkor nem fogunk elkeseredni.

Robbanásbiztos lámpából többféle van, nem csak kézilámpa, kapható belőle rúdlámpa, vizsgálólámpa, fejlámpa, de még robbanásbiztos reflektor is áll a rendelkezésünkre. Kézilámpából is számos variációt találunk a piacon, többek közt golyóstoll méretűt, és egyszerű zseblámpára hajazót is, amit onnan tudunk megkülönböztetni, hogy gumi borítású az egész, hogy akár munkavédelmi kesztyűben is könnyű legyen használni és ne csússzon.

Ha a fentiekben nem kapott választ a kérdésére, akkor kérjük keressen minket emailben, telefonon, hogy segíthessünk megtalálni az Önnek megfelelő robbanásbiztos kézilámpát.

Wolflite termékek

Mivel megbízható, strapabíró és számos területen bizonyította sokoldalúságát, így remek partner, legyen szó hideg, fagyos időről vagy 40 fokról, özönvízről, földrengésről, hogy csak néhány szélsőséget említsünk.

Víz és ütésálló, de a port is ugyanilyen jól bírja. Tökéletes választás vizes vagy olyan munkálatokhoz, ahol a magasban kell dolgozni, mivel a gumis borításának hála nem csúszik ki a kezünkből, de ha mégis, akkor ez a borítás meg is védi a lámpát érő ütésektől.