Mese és valóság

led fényforrás | zseblámpa | fejlámpa | gyereklámpa | projektoros zseblámpa | led zseblámpa | philips

Képzeld el, hogy a gyerekek mesevilága valósággá változik! A kislány szép ruhában a szoba közepén forogva énekli: "Legyen hó!", a kisfiú pedig láthatatlan fénykardjával megküzd a sötét Sith-el!

A varázslat és az erő bennük van!

Engedjük őket képzeletük szárnyán repülni, sőt! Hunyjuk be szemünket és repüljünk velük mi is! Csuda jó családi kalandok, esti sutyorgások, nappali összekacsintások lehetnek, ha gyermekeinkkel együtt merülünk el a mese világába.

A legjobb pedig az, amikor a mese és a valóság találkozik! A Philips gyermekeknek tervezett ledes zseblámpái ilyenek. Ki a kedvenc meseszereplőtök? Pókember? Yoda? Elza? Villám McQueen? Disney hercegnők? Szenilla? Rozsdás?

Minden korszaknak meg van a maga szépsége

És persze nehézsége. Születésnapok, ünnepnapok közeledtével eleinte egyszerűbb, az évek előrehaladtával azonban egyre nehezebb megfelelő ajándékot vásárolni a gyerekeknek. Vannak tipikus építős játékok, amivel szinte sosem lehet mellé lőni, de tegye a szívére a kezét az a szülő, aki azt mondja, hogy a gyermeke minden nap leveszi a Ninjago-s vagy Arieles megépített csodákat a polcról! Egy idő után az újdonság varázsa ugyanis elmúlik és jön egy újabb, egy még jobb, vagy még jobban vágyott játék.

Vannak azonban olyan játékok, amelyek játék mellett praktikusan is használhatók. A Philips ledes gyereklámpái ilyenek. Nem csak varázslatos mesékkel kápráztatja el őket, hanem éjszakai fényként is funkcionálnak. Praktikus méretűek, hosszú élettartamúak és megnyugtató biztonságérzetet adnak. 

Nézd meg webshopunk kínálatát és válassz! Kisisikolás gyerekeknek asztali lámpákat is kínálunk ugyanúgy, mint falra, vagy mennyezetre szerelhető lámpákat.

 Megnézem 

Határtalan képzelet

Mint tudjuk, a gyermekek fantáziája határtalan. Egyik nap boldogan alszanak el egyedül a sötétben, máskor pedig mindentől félnek, hisz az ágy alatt szörny lakik, a szekrényből meg szörnyek jönnek ki ijesztgetni. Az árnyékokról pedig még nem is szóltunk, ami pedig olyan ijesztő alakokat tud ölteni, amit csak egy gyermek tud belelátni.

Ezeknek a félelmeknek a csitítására tökéletesek a Philips gyermekeknek készült éjszakai fényei, melyek a gyermekek aktuális nagy kedvenceinek a formáját öltik. Mivel a gyermekek is különböznek, így bájos kis Disney figuráink többféle bekapcsolási móddal is elérhetőek.