Kézi LED lámpák napjainkban

led zseblámpa | akkus zseblámpa | tölthető zseblámpa | Fenix | Ledlenser | energiatakarékosság | Favour | nagy teljesítmény | hosszú élettartam | költséghatékony | vízálló

Mai cikkünkben a kézi LED lámpák jellemzőit tekintjük át. Napjaink legjobb megoldásai ezen a területen is a LED technológia felhasználásával és annak előnyeit hordozva jelennek meg.

A LED legismertebb tulajdonsága a költséghatékony üzemeltetés, illetve a hosszú élettartam, mely szintén hozzájárul a technika egyre nagyobb elterjedésének.

Hagyományos típusok

Ezeket a lámpatípusokat leginkább a használatuk, fogásuk stílusáról ismerhetjük fel. A legáltalánosabb kivitele a minden háztartásban megtalálható sima zseblámpa volt. Fényként szolgáltak, amikor elment az áram, vagy segítettek valamilyen elveszett apróságot előkeríteni az otthonunkban.

Vezeték nélküli kivitelek voltak, amelyekben elemek gondoskodtak a lámpa fényéről. A technikai fejlődés a zseblámpákat sem hagyta érintetlenül. Hasonló kivitelek már munkalámpaként, akár speciális tulajdonságokkal felszerelve is elérhetőek.

A mai kézi LED lámpák jellemzői

Favour T1647 tölthető led zseblámpaA zseblámpa modellek már 100 százalékosan akkumulátorral felszereltek. Tehát ha lemerülnek, egyszerűen csak fel kell tölteni őket, és újra használhatók lesznek. Az elemek általában lítiumosak, amelyek a lehető leghosszabb működési időt képesek biztosítani a számunkra. Az energiafelhasználás mellett a LED-ek a hatásfokban is kedvezőbb értékeket hoznak, tehát fényük messzebbre is elér, mint elődeiké.

A lámpák más tulajdonságaikban is követik az aktuális trendeket. Ennek köszönhetően egyes kivitelek a fali konnektoros töltési megoldás helyett még USB csatlakozó porttal is felszereltek. Ennek köszönhetően a töltéshez nincs szükség tipikus fali csatlakozóra, hanem már egy power bank segítségével is újra használatba állíthatjuk őket. Egyes kézilámpák plusz fogantyúval vagy akasztóval is felszereltek. Ennek köszönhetően akár fix helyet is kaphatnak.

A Fenix E35 Ultimate Edition fantázianevű lámpa abszolút megfelel a mai elvárásoknak. Inkább egy kisebb komputer, mint szimpla lámpa. Oldalsó kapcsolói gyors és kényelmes működést biztosítanak. A kényelméről a további csúszásgátló felépítés és a lengéscsillapító is gondoskodik. Digitálisan szabályozható a fényerő. A zseblámpa memóriája megjegyzi az utoljára használt fényerősséget, majd a következő használatkor automatikusan azt állítja be. A lámpa túlmelegedés elleni védelemmel is ellátott. Extraként még lezárás funkcióval és SOS fényjelzéssel is felszerelt.

Egyedi tulajdonságok

Ledlenser F1R tölthető led zseblámpaAz egyedi igények meghatározzák a legjobb kézilámpák tulajdonságait. Az általános felhasználók részére leginkább a kisméretű, egyszerűbbnek mondható kivitelek között érdemes keresni.

A nagyobb testhez általában nagyobb teljesítmény is jár. Ezek leginkább az éjszakai órákban biztosítanak megoldást. A lámpa kivitelek között megtalálhatóak a vízvédelemmel vagy egyéb speciális tulajdonságokkal felszerelt modellek is.

Webáruházunk Önökért van! Amennyiben a választás során elbizonytalanodna, vagy a bőség zavarában döntésképtelenné válna, munkatársaink a rendelkezésére állnak.

Minőségi led zseblámpák

A klasszikus zseblámpákkal ellentétben ma már szinte minden gyártó áttért a LED-es fényforrások használatára. Egy led zseblámpa valamivel bonyolultabb felépítésűvé vált mivel több követelménynek kell megfelelnie ahhoz, hogy megfelelő fényerőket, az akkunak megfelelő élettartamot biztosítson.

LED zseblámpáink egytől egyik minőségi termékek, amelyek között még a legkisebb fényáramú is a megfelelő minőségben segíti használóját. Jellemzően csepp- és ütésállók, USB-vel tölthetők és hosszú üzemidőt bírnak. A különböző LED fényforrások minőségiek: Cree White LED, LG White LED, Luxeon TX White LED, Nichia Cool/Warm White LEDs és COB LED Strip.