A legjobb kerékpár lámpák

favour termékek | led | akkumulátor | usb | kerékpár lámpa | favour első-, hátsó kerékpár lámpa | tölthető kerékpár lámpa

Még a legrutinosabb kerékpárosoknak is okozhat nehézséget a legjobb kerékpár lámpák kiválasztása. Ebben segítünk mai cikkünkben.

Kerékpár lámpát, de honnan?

Mivel a kerékpár nem a legszuperebb LED világítással jön ki a szalonból, így azt nekünk magunknak kell beszerezni. Igen ám, de milyen is legyen az a tartozéka a kerékpárunknak, ami az egyik leglényegesebb a biztonságunk szempontjából?

Első körben feleljen meg a hatályos jogszabályoknak, azaz:

• egy előre fehér vagy kadmiumsárga fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható lámpával,

• egy hátra piros fényt adó, sötétben, tiszta időben legalább 150 méter távolságról látható helyzetjelző lámpával kell felszerelni a kerékpárt.

Ledlenser B3P led első kerékpárlámpaDe hol találunk a fentieknek tökéletesen megfelelő kerékpár lámpát? Attól függ, hogy hol szeretnénk megvásárolni, hiszen elmehetünk szaküzletbe, ahol hozzáértő, szakemberek segítenek a választásban. Ez azért nagyon előnyös, mert a helyszínen meg tudjuk nézni, ki tudjuk próbálni az érdekesnek tűnő darabokat. Mivel a lámpákra sok adat van ráírva, de természetesen nem mindegyikre ugyanabban a mértékegységben, így – mielőtt belezavarodnánk – érdemes, ha szakértő segítségét kérjük.

Ha inkább a webáruházakkal szimpatizálunk, annak is megvannak az előnyei. Egyrészt otthonról, rohangálás nélkül tudjuk kiválasztani az ideálisat, másrészt a gépen össze tudjuk hasonlítani a kiválasztott darabok minden specifikációját. Ennek az egyetlen hátránya, hogy nem tudjuk kipróbálni, mielőtt megvásárolnánk. Ellenben van egy olyan lehetőségünk is, hogy ha átvettük a csomagot, de mégsem jönne be annyira, mint a leírás alapján, akkor elállhatunk a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napig.

A legjobb kerékpár lámpák, amik nem hagynak cserben

A következőkben bemutatunk néhány lámpát, amik maximálisan megfelelnek az elvárásoknak, így teljes biztonságban tudhatjuk az utakon szeretteinket és önmagunkat egyaránt.

Favour B0221 led első kerékpárlámpaAz első ilyen a Favour B0317 tölthető LED első kerékpárlámpa, ami USB-vel tölthető, így bárhol, bármikor feltölthetjük, hiszen manapság már mindenhol találunk erre lehetőséget. Az akkumulátor töltöttségét egy töltöttségi szint mutatón követhetjük figyelemmel, így nem érhet minket meglepetés. Maga a lámpa 360°-ban forgatható, így terepen is kitűnő választás. A kerékpárlámpa ellenáll ütésnek és esőnek egyaránt, valamint az XP-L Cree fehér LED akár 850 lumen fényáram kibocsátását és 95m látótávolságot biztosít 3 órás üzemidő mellett. 5 különböző üzemmóddal rendelkezik, melyek között megtaláljuk a háromféle fényerősséget és 2 variációt a villogó fényre.

Hogy egy hátsó lámpánk is legyen, így a Favour B0117 tölthető LED hátsó kerékpárlámpa lehet még egy ideális választás, hiszen víz és ütésálló, valamint vízszintesen és függőlegesen is rögzíthető. LED kijelző mutatja az akkumulátor kapacitását és a töltési állapotot, az áramkör védelme pedig megakadályozza, hogy túlmelegedjen vagy túltöltse az akkumulátort. A Li-polymer akkumulátor micro USB-vel tölthető, amelyhez közvetlen csatlakozó található a lámpatesten. 5 üzemmódját egy elektromos kapcsolóval érhetjük el, melyek hasonlóak az előző lámpáéhoz.

Ha fentiek nem elégítették volna ki a kíváncsiságát, akkor keresse bizalommal kollégáinkat, vagy olvasgasson a témában a különböző bejegyzéseink között.

MINŐSÉGI LED KERÉKPÁRLÁMPÁK

A világítás a biztonságos bringás közlekedés elengedhetetlen feltétele annak ellenére, hogy a városban éjszaka szinte mindenhol van közvilágítás.  A világítást mindig, minden esetben nekünk kell beszerezni a kerékpárhoz. Ha már veszünk valamilyen kerékpárlámpát, figyeljünk arra, hogy jó minőséget vegyünk, amit nem kell 1 hónap után cserélni, mert akkor lehet olcsó is, de egy idő után drágább lesz, mint egy ár-érték arányban erősebb darab.

Első- és hátsó led kerékpárlámpáink, led fejlámpáink célirányosan ott és oda világítanak, ahol szükség van rá. Így a szabadtéri tevékenységet nem kell megszakítani a sötétség beálltával, tovább élvezhetjük a sportolás adta örömöket.