Nyomógombos elemes LED lámpa

led fényforrás | led lámpa | led zseblámpa | philips | éjjeli fény | disney | led kempinglámpa

„Olyan fényforrásra lenne szükségem a gyerekszoba ajtajába, amihez nem kell áram, mivel nincs a közelben konnektor!” „Sátorozni megyünk a jövő héten. Éjszakára milyen világítást vigyünk, ami nem zseblámpa, fényt is ad és lehetőleg elemes vagy akkumulátorral működik? Köszönöm!”

„Tiszteletem! Milyen lámpát válasszak mondjuk a folyosóra, amit, ha megnyomok, azonnal, és csak ott világít, ahol vagyok, így megtalálom a kulcsom még sötétben is?

Számos ilyen és ehhez hasonló levelet kapunk, amiben mobilizálható, könnyű bekapcsolású fényforrást keresnek az olvasóink. Lássuk, hogy mi az, amivel szolgálhatunk.

Nyomógombos elemes LED lámpa gyerekszobába

Az egyik legkényesebb kérdés, mivel olyan megoldást kell találnunk, amire nem kel fel a gyermek, így nem kell utána a visszaaltatással foglalkoznunk. Tehát mik az elvárások? Legyen lágy, meleg fénye, lehessen vinni bárhova, tehát ne igényeljen fix, 220V-os áramforrást, valamint gyorsan bekapcsoljon, ha szükség van rá.

Philips Marvel Vasember led zseblámpaErre több variációval rendelkezünk, mint például a Disney LED falilámpák, amik elemes kialakításuknak hála bárhová felszerelhetőek. Kellemes, pont elegendő fényt biztosít ahhoz, hogy a félhomályban mindent el tudjunk intézni. Ugyanígy könnyű bánni a Marvel Vasember LED zseblámpával, ami a nyomógombja segítségével azonnal bekapcsol, nem melegszik át és nem égeti meg a kezünket, így nyugodtan a gyermekünk kezébe adhatjuk. Természetesen a fenti lámpák mindegyike számos más Disney kedvenccel is kapható, így mindenki megtalálja a neki valót.

Sötét folyosóra, áramszünet esetén

Fenix E01 kisméretű led zseblmápaHa sötétben érünk haza a munkából, vagy éppen a szórakozásból, de nem szeretnénk felkelteni a család többi tagját, akkor kapóra jöhet egy jó helyen elhelyezett zseblámpa. Célszerű a kulcsok közelébe, vagy az ajtó mellé elhelyezni, mivel egy gyors mozdulattal felkapcsolható és jó, nem túl erős fényt bocsát ki magából. Üzemidejét tekintve nagyon tartós, sokáig bírja, így mindennapi használat mellett is remek társ lehet. Emellett víz és ütésálló, ami praktikus, hogy ha véletlenül nekiütnénk az ajtónak vagy egyéb tárgynak.

Kiránduláshoz

Fenix CL20 led kempinglámpaHa kirándulni, vagy sátorozni van kedvünk, jó szolgálatot tehet egy Fenix CL20 LED kempinglámpa, ami rendkívül sok ideig bírja, méghozzá 70 órát megközelítő időtartamig. A világító LED benne fehér színű, ami többféle üzemmódban elérhető. Sima lámpaként, valamint villogó fényként is, ami speciális, az S.O.S jelzés villogására is képes. Csepp és ütésálló, így, ha véletlenül leejtjük sátorozás közben, akkor is használható, illetőleg az sem árt neki, ha véletlenül beázik a sátor és vizes lesz a lámpa. Rögzítést tekintve, mágnessel tudjuk a felületre rögzíteni. Ennek a lámpának mindegy, hogy a legnagyobb hóban, vagy a legmelegebb nyárban használjuk-e, mindenhol remekül helytáll. 2 db AA elemmel működik, vagy pedig CR123 lítium akkumulátorral működtethető, olíva színben kapható.


Ha még mindig nem kapott választ a kérdéseire, akkor keressen minket bizalommal a továbbiakban (is), ha pedig megtalálta az igazit, akkor várjuk rendelését, hogy kiszállíttathassuk Önnek a kiválasztott lámpát.

SZENZOROS FÉNY A SÖTÉTBEN

Vajon milyen éjszakai világítást kellene venni a gyerekszobába amitől nem felébred, hanem megnyugszik és visszaalszik a gyermek? Erre kínálnak megoldást a Disney, Marvel és Star Wars szereplős szenzoros falilámpák, amelyek kikapcsolható funkcióval is kaphatók.

Mennyezeti lámpáink szintén kiemelik a gyerekszoba élénk színeit, harmóniát biztosítva a gyerekjátékok és a világítási megoldások között.