Mitől lesz profi egy zseblámpa?

zseblámpa | környezettudatos | led | tölthető zseblámpa | Fenix | energiatakarékosság | Osram | Favour | megbízható

Milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy azt mondhassuk egy zseblámpára, hogy profi? Most bemutatunk néhány lámpát, ami a felhasználási területén mindenképp annak számít.

Túrázás, kempingezés

Túrázáshoz a legtöbb esetben igen fontos egy megbízható és profi zseblámpa megléte. Hiszen addig minden tökéletes, míg be nem sötétedik, de nem egy hátrány, ha azután sem kell vakon tapogatózni. Éppen ezért mindenképp fontos, hogy egy kirándulásra vigyünk magunkkal egy zseblámpát, valamint egy kempinglámpát is. 

Favour L0434 3D-Cell színváltós led kempinglámpaEz azért hasznos, mert számos olyan alkalom adódhat, amikor mindkét kezünket használnunk kell, ami meglehetősen nehéz úgy, hogy mondjuk közben a szánkban egyensúlyozzuk a lámpát. Vagy ha letesszük, és percenként oda kell menni, mert nem oda világít ahol éppen szükség van rá. Ezektől kímél meg minket a Favour L0434 3D-Cell színváltós LED kempinglámpa. Persze elemlámpa is kell, hiszen ha ki kell menni a szabadba, mégis jobb, ha azt tudjuk magunkkal vinni. Erre tökéletes a Favour T1647 tölthető LED zseblámpa.

Otthoni teendők

Otthon is mindig jó, ha legalább 1 elemlámpát tart. Hiszen bármikor bekövetkezhet egy áramszünet, főleg így a túlterhelt nyári időszakban. Sokkal komfortosabb ha látjuk amit éppen csinálunk, mintha vakon kellene megkeresnünk a kapcsoló dobozt. Igaz, megvan a maga romantikája a gyertyáknak is, de egyedül otthon, 1-2-3 gyerekkel nem biztos, hogy olyan jó buli.

Ugyanígy hasznos, ha a kocsiban is van nálunk egy profi kis zseblámpa, hiszen bármi adódhat egy esti autózás folyamán is. Egy szerelőlámpa, mint amilyen az Osram LEDIL301 Ledinspect összecsukható darabja, nem foglal nagy helyet az autó ajtajában, de mindig kéznél van, ha úgy hozza a szükség.

Profi zseblámpák rendvédelmi szervek, kutatási munkát végzők számára

Fenix LD41-2015led zseblámpaRendvédelmi szervek esetében roppant fontos a megbízható fényerő, valamint az ütés- és cseppállóság. Ugyanilyen lényeges az is - mivel állandóan változik a terep, ahol dolgozni kell -, hogy állítható legyen a lámpák fókusza. Az ezen a területen dolgozók számára nagyon jó választás lehet a fókuszálható, Cree LED-es lámpa kivitelek, mint amilyen a Fenix LD41-2015 LED zseblámpa.

Nem feledkezhetünk meg a mentési munkálatokat végző személyekről sem. Egy közelmúltban bekövetkezett sajnálatos baleset is rávilágított arra, hogy milyen nehéz sötétben, nagy területen megtalálni az embereket. Éppen ezért számunkra nagyon fontos a nagy fényerő. A Wolflite munkalámpák is jó szolgálatot tehetnek, mivel a segítségükkel nagyobb területre tudunk fókuszálni.

Sport és hobby

Favour H0917 tölthető led fejlámpaEgy horgásznak vagy egy vadásznak valószínűleg nem kell elmagyarázni, hogy miért jó, ha egy profi zseblámpa is megbújik a táskában. Hiszen akik ezeket a hobbikat űzik, nem fognak megrettenni a sötéttől, sőt kifejezetten akkor érzik elemükben magukat. Ilyenkor pedig elengedhetetlen, hogy lássák is a vadat vagy éppen a botot. Ehhez pedig szükség van egy ütés- és vízálló lámpára, amivel ha kell, jó messzire is el tudnak világítani.

Ahogy a túrázáshoz is szükség lehet mindkét kézre, a vadászat és a horgászat szinte megköveteli ezt, hiszen csak úgy lehet biztos kézzel tartani a lőfegyvert vagy a horgászbotot. Éppen ezért nekik tehet óriási szolgálatot egy profi fejlámpa, mint amilyen a Favour H1217 tölthető LED fejlámpa.

Ahogy kitűnik a fentiekből, egy profi fejlámpa lehetőség szerint tölthető kell, hogy legyen, hiszen sokkal környezettudatosabb és gazdaságosabb a lámpa feltöltése, mint az állandó elemcsere.

Amennyiben kérdése merülne fel a fentiekkel kapcsolatban, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken!

Minőségi led zseblámpák

A klasszikus zseblámpákkal ellentétben ma már szinte minden gyártó áttért a LED-es fényforrások használatára. Egy led zseblámpa valamivel bonyolultabb felépítésűvé vált mivel több követelménynek kell megfelelnie ahhoz, hogy megfelelő fényerőket, az akkunak megfelelő élettartamot biztosítson.

LED zseblámpáink egytől egyik minőségi termékek, amelyek között még a legkisebb fényáramú is a megfelelő minőségben segíti használóját. Jellemzően csepp- és ütésállók, USB-vel tölthetők és hosszú üzemidőt bírnak. A különböző LED fényforrások minőségiek: Cree White LED, LG White LED, Luxeon TX White LED, Nichia Cool/Warm White LEDs és COB LED Strip.