Kerékpár hátsó lámpa csomagtartóra

led fényforrás | kerékpár lámpa | csepp- és ütésálló | Favour | fényerő | hátsó kerékpár lámpa | vízálló | villogó fény | strapabíró | csomagtartóra szerelhető

Számos cikkünkben foglalkoztunk már a kerékpárlámpákkal. Ideje megismerkedni egy olyan típussal, amiről még nem ejtettünk szót, ez pedig a kerékpár hátsó lámpa csomagtartóra.

Miért van rá szükség?

Favour B0117 tölthető led hátsó kerékpárlámpaNem minden kerékpárra szerelhetőek fel hatékonyan a különböző hátsó kerékpárlámpák. Hiszen nem mindegy a rögzítés, sem pedig a lámpának a kialakítása és az ebből fakadó láthatósága. Amikor egy bicikli hátsó csomagtartóval rendelkezik, az már egy kis fejtörésre adhat okot. Hiszen ha szokásos módon, a vázra szereljük a lámpát, akkor ha megpakoljuk a csomagtartót, valószínűleg már nem is látszik a hátsó világítás. Erre az eshetőségre alkották meg a kerékpár hátsó lámpát csomagtartóra. Ez a lehetőség arra szolgál, hogy mindenképp betarthassuk a jogszabályi előírásokat, aminek köszönhetően úgy vehetünk részt a közúti forgalomban, hogy az kellően informatív és biztonságos legyen mindenki számára.

Hátsó kerékpárlámpa csomagtartóra

A csomagtartóra szánt hátsó kerékpárlámpát úgy kell elképzelni, hogy egy vékony és könnyű lámpatestet szerelünk fel a csomagtartó alsó illesztéséhez. Ez a megszokottnál szélesebb, inkább lapos lámpa, hiszen a hosszú kialakítás útban lenne a hátsó kerék szempontjából. Úgy alakították ki ezt a típusú lámpát, hogy ne rendelkezzen kiálló, sérülékeny részekkel, így meglehetősen strapabíró darab.

Érdekes módon, annak ellenére, hogy egy kis és lapos lámpáról beszélünk, az optikájának a kialakítása úgy történt, hogy már messziről észrevehető legyen, sőt, még a keresztirányú közlekedés résztvevői is időben észlelik, hogy közeledünk.

Ne felejtsük el az első lámpát sem

Favour B0221 led első kerékpárlámpaBár sokan elfelejtik, a kerékpároknál nem csak hátsó, de első csomagtartó is létezik. Sajnos erre nem gyártanak külön kerékpárlámpát, így minden esetben a kormányra szerelt, előre világító lámpát érdemes választani. Ennek a célnak tökéletesen megfelel a Favour B0317 tölthető LED első kerékpárlámpa, ami amellett, hogy csepp- és ütésálló, 360 fokos forgószöget biztosít.

Amennyiben a maximális 850 lumen fényerőn kívánjuk üzemeltetni, úgy 3 óra időtartamig biztosít 95 méteres látótávolságot. 360°-os forgásszögre is képes a rögzítő konzol, valamint a texturált lencsék széles sugarú vetítésének hála, megfelelően igazodnak a biztonságos utazáshoz. 5 üzemmóddal rendelkezik, melyek értelemszerűen a következők:

● magas fényerő

● közepes fényerő

● alacsony fényerő

● a 3 Hz-en és

● a 6 Hz-en villogó fény.

Ennek a lámpának van egy hátsó lámpa párja, a Ledlenser B2R Rear lámpa. A B2R Rear lámpa piros fényű és vízálló is egyben. Univerzális tartójának hála optimálisan használható bármely biciklin hátsó lámpaként, igaz, nem a csomagtartóra szerelhető változatban. Ettől nem kell elkeseredni, mivel ennél a lámpánál is öt különböző világítási funkció (3 különböző frekvenciájú villogás / tompított fény / 100% Power) áll a rendelkezésünkre, biztosítva az épségben és egészségben történő hazaérkezést. Érdekességként szolgálhat a hír, de a Ledlenser kínálatában a B2R a legkisebb újratölthető lámpa, de talán erre mondják, hogy “kicsi a bors, de erős”.

Amennyiben bármilyen speciális kérdés merülne fel, amire nem találja a választ az interneten, keressen minket bátran, szíves örömest válaszolunk minden kérdésre.

MINŐSÉGI LED KERÉKPÁRLÁMPÁK

A világítás a biztonságos bringás közlekedés elengedhetetlen feltétele annak ellenére, hogy a városban éjszaka szinte mindenhol van közvilágítás.  A világítást mindig, minden esetben nekünk kell beszerezni a kerékpárhoz. Ha már veszünk valamilyen kerékpárlámpát, figyeljünk arra, hogy jó minőséget vegyünk, amit nem kell 1 hónap után cserélni, mert akkor lehet olcsó is, de egy idő után drágább lesz, mint egy ár-érték arányban erősebb darab.

Első- és hátsó led kerékpárlámpáink, led fejlámpáink célirányosan ott és oda világítanak, ahol szükség van rá. Így a szabadtéri tevékenységet nem kell megszakítani a sötétség beálltával, tovább élvezhetjük a sportolás adta örömöket.