Hatékony fejlámpák horgászathoz

led fényforrás | fejlámpa | usb | csepp- és ütésálló | Favour | horgászat | zseblampa.com

Az idő mindig megszépíti a történeteket, és főleg akkor hasznosak, hogyha tanulságosan végződnek. Hideg téli estéken az ember szívesen idéz fel kellemes nyári történeteket, még akkor is, ha anno nem találta olyan viccesnek. Olvasónk is egy ilyen történetet osztott meg velünk, amit az engedélyével közlünk.

„A horgászat a legfőbb hobbim, amit immár legalább 45 éve űzök. Emlékszem, mikor 5 éves kisgyerekként a nagypapám mellett kuporogtam és nagy szemekkel lestem, hogy mikor mozdul meg a kapásjelző. A horgászat azóta sem veszített a varázsából számomra, ugyanúgy várom, hogy végre mozduljon az úszó és kifogjam a várva várt halat. Azt le kell szögeznem, hogy a horgászat számomra inkább sport, mintsem élelemforrás.

Fejlámpa horgászathoz

Favour H1017Y tölthető led fejlámpaTehát tavaly nyáron történt egy eset, ami ráébresztett arra, hogy végre be kell szereznem egy fejlámpát a horgászathoz. Kora délután volt, mikor végre odajutottam, hogy kimenjek a vízre egy kicsit lazítani. Vittem az ilyenkor szokásos felszerelést és egy zseblámpát, ahogy mindig szoktam. Miután bedobtam a botokat, kényelmesen elhelyezkedtem a csónakban és vártam az apró mozgást.

Úgy 3-4 óra elteltével elkezdett szürkülni, mikor úgy gondoltam, hogy elég volt aznapra és beszedtem a botokat. Ahogy kifelé tartottam a partra, kézbe vettem a zseblámpát, hogy segítségemre legyen a kikötésnél. Már majdnem a partnál voltam, mikor az egyik vödör eldőlt a csónakban, amitől összerezzentem és elvesztettem az egyensúlyomat. Hogy azt visszanyerjem, gondolom mondanom sem kell, hogy a zseblámpa a vízben kötött ki. Hiába kaptam utána, esélyem se volt visszaszerezni, persze csak ha meg akartam úszni szárazon a kalandot. Végül csak néztem ahogy elsüllyed, és rövid idő múlva kialszik a fénye.

Favour H0717R tölthető led fejlámpa

Még aznap este mérgemben felmentem a netre és jó néhány oldalon keresztül böngésztem, hogy milyen lámpa lenne hatékony társam az ilyen kiruccanásaim alkalmával. A végén már egészen szakértőnek éreztem magam, így elkezdtem fejlámpákat keresgélni. Sok helyen megfordultam, mire rátaláltam a Zseblampa.com-ra. Átböngésztem a fejlámpákat és úgy döntöttem, hogy mivel mindenképp szükségem van egy lámpára, beadom a derekam és beszerzek egy olyan lámpát, ami szabadon hagyja a kezeimet.

Favour H1017B tölthető led fejlámpaVégül a Favour H0917 tölthető LED fejlámpa mellett döntöttem, mivel úgy voltam vele, hogyha már veszek egyet, akkor jó minőségű legyen és legalább az autószerelésnél is hasznát vehetem. Igaz, hogy olyanoknak ajánlják, akik több napos üzemidőre készülnek, de nem bánom, ha hatékony és nem kell minden használat után azonnal feltölteni. Mivel USB-vel tölthető, ezért akár a nappaliban is kényelmesen tudom tölteni. A cseppállósága egyenesen kötelező elem volt, csakúgy, mint az ütésállóság, hiszen ha leesik, majd bele a vízbe, nehogy már a leeséstől menjen tönkre. Végül megrendeltem és rövid időn belül meg is érkezett, korrekt, sértetlen csomagolásban, így bátran róhattam a vizeket a csónakommal akár éjszaka is.
Nem túl meglepő módon másnap felhoztam a vízből a beejtett zseblámpát, de kitartó szárítás után se nyerte vissza az erejét, ezért rövid időn belül érzékeny búcsút vettem tőle. Így visszagondolva, valaminek már történnie kellett, hiszen sokat rágták a fülemet, hogy szerezzek be egy hatékony fejlámpát horgászathoz, így a szükség végül rávett erre.”

Amennyiben segítségre lenne szüksége az ideális fejlámpa kiválasztásához, keressen minket bátran elérhetőségeinken! Nekünk fontos az, ami Önnek lényeges!

MINŐSÉGI LED FEJLÁMPÁK

A led fejlámpa rendkívül kényelmes és praktikus. Az állítható fejpántok segítségével kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fejhez és tevékenységtől függetlenül használható különböző élethelyzetekben. A fejlámpa kifejezetten hasznos felszerelése minden túrázónak és kempingezőnek, de kerékpározás vagy futás közben is maximális kényelmet és biztonságot nyújt.

Nagyszerűen használható a háztartásban is szerelés, vagy esti olvasás közben, de vészhelyzetben is nagy segítséget nyújt egy esti gumicserénél az út mellett. Vadászat közben elengedhetetlen útitárs az erdőben, de a horgászok felszereléséből sem hiányozhat.